reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jacie ale furorę zrobił mój bobasek :szok::-D:-)
Bierzcie go i kopiujcie sobie :-D:-D :tak::tak::tak::tak::tak:

Madziu wiesz mnie było smutno bardzo jak dowiedziałam się, ze bedzie chłopczyk drugi a teraz...:-) tak jak Agnieszka pisała- szybko przechodzi i nawet tak jak piszesz widzę bardzo dużo plusów. Właśnie te wspólne zabawki, zainteresowania, jeden rodzaj pokoiku tym bardziej, ze mamy dla dzieci jeden pokój no i ciuszki też może zdzierać po swoim starszym braciszku :tak:Filipek bardzo ładnie u nas chyba będzie Kubuś :-)

Jeszcze niedługo i dowiesz się kogo masz pod serduszkiem

Bershka a jak mam sobie zrobic tego bobasa bo kopiowalam adres i sie nie pojawil:-(napiszz prosze jak mam zrobic aby bobas byl jak u Ciebie??

Anufifi milo ze pytasz plamienia nie mam juz od 19marca tylko byly jakies zolte uplawy ktore obecnie sie zmniejszyly...ale jeszcze sa takie jasniutkie...biore dupka jescze myslisz Aniu ze powinnam brac dupka jak juz nie mam plamien??

baby.gif
zaznacz go lewym przyciskiem aż zrobi się w kwadraciku skopiuj a potem wklej do sygnaturki

Witajcie ;-)

Ptasiorek, Bershka, Patrysia dzięki ze pamiętacie o mnie ;-)

Ja się nie udzielam, bo cały czas leżę, i trudno mi wtedy się laptopem w łózku posługiwać, bo nie lubię na kolanach trzymac bo zaraz mnie strasznie grzeje, a jak obok to muszę leżeć wykręcona :sorry: więc raz na dzień tylko zaglągam, a wczoraj w ogóle.

U mnie ogólnie lepiej, wczoraj było całkeim dobrze o bzuch nie bolał i noc przepałam spokojnie, dzisiejsza noc trochę gorsza, nie moglam sobie znaleźć miejsca i w brzuchu mnie kluło, ale rano wzięlam nospę i teraz juz nie boli , czyli nospa działa :tak: słoneczko pięknie świeci, mam otwarte okno w pokoju więc świeże wiosenne powietrze i od razu żyć sie chce! Czytam książki i oglądam tv albo filmy.

Buziaki dla KAŻDEJ Z WAS :-)

Gosiu , myślę że powinnaś brać, idziesz w kwietniu do lekarza to podejmie decyzje , może juz odstawi...ale sama nie podejmuj takiej decyzji....cieszę sie że już jestes spokojnienjsza:)

reklama
Do góry