reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
czesc kochane!!!:-)

witam po urlopie!
bylo BOSKO! :tak:
bardzo prosze o streszczenie tego co sie dzialo, co u was itp... bo nigdy tego nie nadrobie!! sa jakies nowe fasolki, kiedy kto teraz testuje itd ???

buziaki

Witam Kicia,
Ja wiem, że to może głupie, ale udało mi sie zrobić jedną sygnaturkę, a tak sie wzbraniałam. Oczywiscie sama jej nie zrobiłam, Margaritta mi pomogła, strasznie dziekuje. Ciekawe czy uda mi sie druga?:-D

Witam kochane.
Co do pobytu mojej mamci.Cud miód i maliny:-D W sobote po raz pierwszy od niepamietnych czasów wyruszyłam z moim M sama ( czytaj bez dzieci! ) na miasto- co za radosc:rofl2: wprawdzie ograniczeni czasowo bylismy, bo trzeba bylo po Martysie do szkoly polskiej jechac,ale i tak 2h wyrwałam.Jak spuszczona z łancucha normalnie:sorry2: A Niki z babcia bawily się przednio.dodam,ze Niki pierwszy raz została sama z kims innym niz mama:eek: jestem pod wrazeniem.No ale babcia nie robila nic tylko całą swoja uwagę skupila wyłącznie na wnusi to tej w to graj:-D
Super... licze po cichu na kolejną "ucieczke" chociaz na te 2 h ;-) babcia pojedzie i co :-p:-p znów to samo:dry:

Wczoraj tez je zostawilam od rana- dlugo by pisac w kazym razie spisaly sie obie na medal.:tak:

madzia ehhh milo,ze wspomniałas ale to Ty je umiescilas u siebie nie ja-bravo:tak: Jak chcesz to tega małego bobaska od bershki tez Ci "podam" :-D

Beciaaa tesknie:zawstydzona/y: Czytałam ,ze mamy trzymac kciuki teraz:tak: 3mamy :tak:

anufifi za Toba tez:-p sylwia, czarodziejka, /kiki,Kicia, agnieszka;-) Ptasiorek, Pyszczek, gie-oska..... za kazda z osona na swoj sposob:tak:

w ogole to uzaleznienie jest czsem nie do pokonania:zawstydzona/y::-D

Dla wszytskich zostawiam gorace pozdrowienia i mnóstwo buziaków.

buziaki_sle.jpg

Normalnie cieszę sie jak dziecko, taki miałam problem z suwaczkami, a to takie proste. Dziś coś za długo siedzę na kompie, ale mimo infekcji gardłowo-nosowej, jakoś tak mi fajnie.
A teraz do dziewczyn, które chciały mieć dziewuszki, a będą miały chłopczyków. Ja miałam i nadal mam parcie na córke, ale jak mysle sobie o Dawidku, to zastanawiam sie, czy drugi synek nie byłby lepszy. Chodzi mi o to, że dwóch chłopców prędzej sie dogada, będą mięli podobne zabawy, zainteresowania, no i to co wymysliłam ostatnio, bedę mogła urządzić pokój dziecięcy na chłopieco. Same plusy. A tak w ogóle to w kosciach mnie rwie na chłopca. Będzie miał na imię Filip, pieknie prawda?
No, ciekawa jestem kto mi w brzuchu siedzi:-D

Witaj MARGARITTA:happy:ja też lubie takie wypady chociaż mam ich mało:-(ale jak to się mówi"kto ma dzieciątko ten ma świątko":-)ale za to jakie świątko:-D

reklama
madzia ehhh milo,ze wspomniałas ale to Ty je umiescilas u siebie nie ja-bravo:tak: Jak chcesz to tega małego bobaska od bershki tez Ci "podam" :-D

No pewnie, że chcę, dzięki:-)

Do góry