reklama
Aaa no to będziesz musieć jeszcze poczekać do kolejnej wizyty. Kiedy ja masz?Trzymam kciuki za roz !No właśnie chyba wcześnie na potty shot. Dopiero w domu zauważyłam ze to 13+3. Tak bym nawet nie pytała żeby szukał płci wstawiałam na zagraniczna grupę i napisały ze za wcześnie na potty shot
Tak, ja dopiero 10 czerwca. Ale zaczelam nastawiać się na chlopca. Juz mu nawet imie nadalamA u Ciebie kiedy badania prenatalne? Tez chyba czerwiec?
Tak, ja dopiero 10 czerwca. Ale zaczelam nastawiać się na chlopca. Juz mu nawet imie nadalam
Pozwolę się wtrącić widzę nastawienie masz takie jak ja. Trzecia ciąża i czuję,że też płeć męska będzie dlatego już myślę o nim jako o Jaśku
Ja to nawet mialam przez chwilę nadzieję na corke a może przeczucie i tez momentami tak mam ale jakoś mi się wydaje to po prostu mało realne. I szczerze jak sobie wyobrażam taka trojeczke boyow to czuje się jak prawdziwa królowa A Ty w którym tyg ciąży jestes? Cos robilas w kierunku różu?Pozwolę się wtrącić widzę nastawienie masz takie jak ja. Trzecia ciąża i czuję,że też płeć męska będzie dlatego już myślę o nim jako o Jaśku
Ja bardziej w roli kopciuszka hahaJa to nawet mialam przez chwilę nadzieję na corke a może przeczucie i tez momentami tak mam ale jakoś mi się wydaje to po prostu mało realne. I szczerze jak sobie wyobrażam taka trojeczke boyow to czuje się jak prawdziwa królowa A Ty w którym tyg ciąży jestes? Cos robilas w kierunku różu?
I też wydaje mi się, że to niemożliwe żebysmy mieli córkę. Plus tego taki, że z chłopakami to już wiem jak się obchodzić a jednak córa to już inna bajka chociaż w porównaniu do poprzednich ciąż z chłopakami to mam zupełnie inne smaki. Wtedy objadałam się namiętnie pomidorami z rukolą i jogurtem albo musiałam jeść wszystko co było takie hmm, wodniste, kwaśne, soczyste itd. teraz mogłabym kawę pić litrami i słodkie. Oczywiście kawę pije tylko raz, max dwa razy dziennie.
A co robiliśmy? Nic szczerze mówiąc. Ostatni seks mieliśmy w dzień pozytywnego testu Owu ale przecież gwarancji nie daje nam nic wszystko zapisane w gwiazdach
Jestem w 5tyg aktualnie także sam początek ale będziemy robić podczas prenatalnych test z krwi i przy okazji oznaczenie płci. No chyba,że do tego czasu juz będzie wiadomoJa to nawet mialam przez chwilę nadzieję na corke a może przeczucie i tez momentami tak mam ale jakoś mi się wydaje to po prostu mało realne. I szczerze jak sobie wyobrażam taka trojeczke boyow to czuje się jak prawdziwa królowa A Ty w którym tyg ciąży jestes? Cos robilas w kierunku różu?
reklama
No ta ciąża moja tez niby inna. Pachną mi perfumy. Mogę się nimi psikach od stop do glow gdzie w poprzednich ciążach robiło mi się niedobrze na wszystkie zapachy. Apetyt duzo mniejszy. Są dni ze mam mega mdlosci połączone z bólem głowy sle takim mega i dni super samopoczucia. Przy ostatnim synku mega mdlosci cały 1 trymestr, przy 1 w ogole. No i pierwsza ciąża gdzie mnie nie odrzuciło od kawy. Hmmm ale jak wiem z poprzednich ciąż to moga sie one roznic diametralnie mimo tej samej płci. Takze jakos w to nie wierzę.
Podziel się: