To są leki typu Clomid, Femara, LetrozoleJeśli macie ,,zaprzyjaźnionego " gina, który zna się na in vitro, więc Princess88, możesz w naszym imieniu zapytać w ten sposób, ,,slyszalam, że jest jakiś popularny lek do leczenia nieplodnosci po którym rodzi się większość dziewczynek..." bo tak jest napisane w książce K. Wójcika, lecz nazwy nie podano, wiadomo dlaczego
reklama
Tak, chociaż nie ukrywam,że nie było to łatweCzyli czyste BDM i się udało
Megi_Meg
Fanka BB :)
Ja kiedyś czytałam wywiad z embriologiem, który ze swoich obserwacji twierdził, że dieta ma wpływ i zwiększa szansę na płeć o jakieś chyba 5% (o ile dobrze pamiętam) natomiast plemniki żeńskie są wolniejsze bo są cięższe ze względu na to, że mają więcej materiału genetycznego, i plemniki męskie zawsze są wcześniej przy komórce jajowej, bo są lżejsze. O budowie nic nie wspominał.
Lobeliaxx
Początkująca w BB
Myślę, że ma to sens. Bo gdy tak sobie myślę o dr Schettlesie to kurcze nie wiem dlaczego gdy zobaczył że jedne plemniki są większe i wolniejsze, a drugie mniejsze i szybsze to stwierdził że te szybsze to męskie, a wolniejsze to żeńskie??? Może jednak było tam coś więcej, jakieś jeszcze podstawy że tak stwierdził. Bo czemu np nie pomyślał odwrotnie? :-OJa kiedyś czytałam wywiad z embriologiem, który ze swoich obserwacji twierdził, że dieta ma wpływ i zwiększa szansę na płeć o jakieś chyba 5% (o ile dobrze pamiętam) natomiast plemniki żeńskie są wolniejsze bo są cięższe ze względu na to, że mają więcej materiału genetycznego, i plemniki męskie zawsze są wcześniej przy komórce jajowej, bo są lżejsze. O budowie nic nie wspominał.
Truskawka11
Czyli BDM dziala???Tak, chociaż nie ukrywam,że nie było to łatwe
Czyli selnasCiekawostka
Przy sortowaniu nasienia bydła, oprócz wirówki, stosują ładunki elektryczne, ładunek - przyciąga męskie plemniki, ładunek + żeńskie, skuteczność 97%
Więc chyba swoje ciało obkleję ładunkami -
Truskawka11
Domi33, napisz mi proszę o BDM, jeśli chodzi o dziewczynke, co tam piszą
Elenaa
Oooo dobre pytanie :-)Myślę, że ma to sens. Bo gdy tak sobie myślę o dr Schettlesie to kurcze nie wiem dlaczego gdy zobaczył że jedne plemniki są większe i wolniejsze, a drugie mniejsze i szybsze to stwierdził że te szybsze to męskie, a wolniejsze to żeńskie??? Może jednak było tam coś więcej, jakieś jeszcze podstawy że tak stwierdził. Bo czemu np nie pomyślał odwrotnie? :-O
reklama
Truskawka11
Czy jajies6inne ladunki miałaś na myśli??Czyli BDM dziala???
Czyli selnas
Podziel się: