reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witamy się w Nowym Roku 😊 ja mam wizytę za 2 tyg i czekam z niecierpliwością.... boję się, że mój sen pryśnie...a mąż już wybiera imię dla córki 😂 nikomu nie powiedzieliśmy, mam nadzieję, że na następnej wizycie będę miała potwierdzoną płeć i wtedy dziadkowie dowiedzą się w Dniu babci i dziadka 🙂
Która dziewczyna będzie się starać o dzidziusia w najbliższym czasie??
Również trzymam kciuki za roz u Was! W którym tyg miałaś płaskiego nuba? Bo do 12 to się moze podnieść ale jak już okolice 14 go to bankowo córeczka :D

reklama
Witamy się w Nowym Roku 😊 ja mam wizytę za 2 tyg i czekam z niecierpliwością.... boję się, że mój sen pryśnie...a mąż już wybiera imię dla córki 😂 nikomu nie powiedzieliśmy, mam nadzieję, że na następnej wizycie będę miała potwierdzoną płeć i wtedy dziadkowie dowiedzą się w Dniu babci i dziadka 🙂
Ja się szykuje dopiero na Kwiecień, Maj

ja sie bede starac w nastepnym cyklu... ale u mnie to jest jeszcze niepewne. miesiac temu odstawilam synka od piersi. Wedlug paskow mialam w tym cyklu owulacje przez 4 dni, co zapewne swiadczy o cyklu bezowulacyjnym. nie mam planu, co do staran. bierzemy suple, bede pilnowac ph i tyle. moze postawie na jeden strzal przed owu i nastepny 12 h po. ale wszystko to bedzie takie niepewne. niestety ja staran nie moge odlozyc w czasie ze wzgledu na prace. jak nie zajde do kwietnia to pasuje.

Również trzymam kciuki za roz u Was! W którym tyg miałaś płaskiego nuba? Bo do 12 to się moze podnieść ale jak już okolice 14 go to bankowo córeczka :D
No właśnie miał jeszcze 4 dni na ewentualne podniesienie się, ale było płasko a z chłopcami już przed 12 tc miałam sterczące nuby, więc nadzieja jest😉

ja sie bede starac w nastepnym cyklu... ale u mnie to jest jeszcze niepewne. miesiac temu odstawilam synka od piersi. Wedlug paskow mialam w tym cyklu owulacje przez 4 dni, co zapewne swiadczy o cyklu bezowulacyjnym. nie mam planu, co do staran. bierzemy suple, bede pilnowac ph i tyle. moze postawie na jeden strzal przed owu i nastepny 12 h po. ale wszystko to bedzie takie niepewne. niestety ja staran nie moge odlozyc w czasie ze wzgledu na prace. jak nie zajde do kwietnia to pasuje.
Taki strzał 12h po pierwszym stosunku to bardziej chłopczykowy ponoć.
Ja robiłam odstępy 3,5 dnia przed owu i zaszłam dopiero w 4 cyklu starań ale skróciliśmy do 2-2,5 dnia od owu.

Taki strzał 12h po pierwszym stosunku to bardziej chłopczykowy ponoć.
Ja robiłam odstępy 3,5 dnia przed owu i zaszłam dopiero w 4 cyklu starań ale skróciliśmy do 2-2,5 dnia od owu.
kurcze juz sama nie wiem. Przy pierwszym synku to byl jeden strzal, ktory zaowocowal ciaza. Przy drugim byly kroliczki. takze sama nie wiem, co moze u mnie zadzialac. Sama owulacja tez nie wiadomo kiedy sie pojawi i czy w ogole w najblizszym czasie. Czasami mam wrazenie, ze co bysmy tak na prawde nie robili to kazdemu cos jest pisane, czy to w gwiazdach, czy u kogos na gorze :)

kurcze juz sama nie wiem. Przy pierwszym synku to byl jeden strzal, ktory zaowocowal ciaza. Przy drugim byly kroliczki. takze sama nie wiem, co moze u mnie zadzialac. Sama owulacja tez nie wiadomo kiedy sie pojawi i czy w ogole w najblizszym czasie. Czasami mam wrazenie, ze co bysmy tak na prawde nie robili to kazdemu cos jest pisane, czy to w gwiazdach, czy u kogos na gorze :)
Ja też tak myślę... a tu na tym forum wiele razy się to potwierdziło, niektórzy włożyli mnóstwo wysiłku, żeby mieć wymarzoną płeć, a i tak się nie udało.

Ja za miesiąc i już nie mogę się doczekać. 😀

reklama
Do góry