Elenaa
Fanka BB :)
Gratulacje. Tez wierze w moc modlitwy :-) przed pierwszą ciąża modliłam się o dar macierzyństwa (wiadomo bylo mi to obojętne czy to będzie syn czy córka), jak staraliśmy się o drugie dziecko to modliłam się o "zdrowe dziecko, a jeśli taka Twoja wola to niech to będzie to córka" tym bardziej ze nie wiedziałam czy będziemy starac się o trzecie. A w trzeciej ciąży modliłam się znów tylko o zdrowe dziecko bo stwierdzilam ze to najważniejsze, nie będę kaprysić i wymyślaćMoże część z Was mnie pamięta pisałam na przełomie roku że chcę starać się o drugiego syna. I dzisiaj przychodzę do Was z iskierką nadzieji ( zwłaszcza do dziewczyn, które pragną syna ), że czasami się udaje. Jestem w 21 tc i na badaniu połówkowym potwierdzony chłopiec ( mam nadzieję że już się noc nie zmieni bo ciągle nie mogę w to uwierzyć ).
Któraś z dziewczyn napisała na pierwszej stronie tego wątku że starania + modlitwa ( ja jestem osobą wierząca i szczerze polecam modlitwę ) mogą zdziałać cuda i to jest prawda
Co najlepiej teraz modlę się o niespodziankę, bo świadomie nie wiem czy się zdecydujemy, chociaz w glebi serca chciałabym jeszcze keidys, bo widzę ze to moje macierzynstwo im bardziej dojrzałe tym badziej potrafie czerpać z niego miłość, radość :-) kazde dziecko to dla mnie najwiekszy dar, miłość się mnoży, kiedy się ją dzieli ❤
Tylko muszę doprecyzować chyba zeby ta niespodzianka jeśli miałaby być to w miarę jeszcze rozsądnym wieku dla mnie
Ostatnia edycja: