Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Ja mojemu kupię na start czderskie bokserki i jak będą Jemu dokuczac to niech udowodni, że nie chodzi bez majtek hahahaHmm, cwaniak straszny z niego ale ogólnie dobry i pomocny człowiek. Jak chodził do podstawówki to często wracał z płaczem bo go przezywali „kajtek bez majtek” ale jako dorosły to zadowolony bardzo z imienia i ludziom się podoba to imię. Moja koleżanka dała tez tak na imię synkowi. Mały ma dopiero dwa latka wiec mówią tylko Kajtus do Niego
pamietam te Twoje wymioty. Ja w żadnej ciąży nie miałam ale przy chłopakach czułam się naprawdę rewelacyjnie, w tej ciąży na samym początku tez a teraz takie osłabienie ze ciężko umyć kubek po sobie Jeszcze pogoda robi swoje. I stres na pewno. W głowie mi się często kręci, muszę usiąść jak jakaś starsza kobieta. No ale jak pomyśle o Twoich przejściach to narzekać nie powinnam
Mi też było słabiutko a długo brzucha nie było widać więc nawet z pierwszeństwa w kolejkach skorzystać nie mogłam a w czasach kwarantanny trzeba było wystać jak za komuny po kawę
10.08Myślałam że testy w tym cyklu zwariowaly. Zwatpilam w ich działanie. A tu moj organizm oszalałkiedy działać na chłopca?