reklama
Tez nie pilam kawy, zurawina w soczku dzien dnia bo nerki chore, kwas przez prawie rok wczesniej, witaminki tez, seksowanie mialam 2 dni po @ i chlopak potwierdzony [emoji170][emoji170][emoji170]
Piłam bardzo duzo kawy i mam dwóch synów więc na pewno teraz wycofuje kawę... Biorę magnez wapń kwas foliowy 800, pije żurawinę w herbacie dzbanek dziennie, i staranka max 5 dni przed owu bliżej już nie [emoji3526]
@ miałam po 2-3 dni. Nizej wrzucam z apki cykle. Ten 36 dniowy cykl to był fenomen niewytlumaczalny nawet dla 3 lekarzy.
Miałam wtedy dwie owulacje !!! Łacznie 6 jajeczek potwierdzonych na monitach. Wszystkie powyzej 26mm, pieknie popękały itp a nic nie wyszło.
Pozniej jak rozmawiałam ze swoim głównym ginkiem to twierdzil że jego juz nic nie zdziwi.
Miałam wtedy dwie owulacje !!! Łacznie 6 jajeczek potwierdzonych na monitach. Wszystkie powyzej 26mm, pieknie popękały itp a nic nie wyszło.
Pozniej jak rozmawiałam ze swoim głównym ginkiem to twierdzil że jego juz nic nie zdziwi.
Dwa dni po okresie czyli w 7 dniu cyklu ? Czy jak to rozumieć? Bo ja np mam okres bite 5 dni i leje się jak zcebra.... Nie ma wtedy nawet mowy o seksowaniu....
martoosia04
Fanka BB :)
Ja teraz przy staraniach piłam duzo kawy. Uwielbiam ją [emoji178] ale za karę odrzuciło mnie od niej w pierwszym trymestrze kompletnie [emoji23]
Mnie za kare chyba odrzucilo od slodkiego. Nawet serniczek mi nie podchodzi
Ja teraz przy staraniach piłam duzo kawy. Uwielbiam ją [emoji178] ale za karę odrzuciło mnie od niej w pierwszym trymestrze kompletnie [emoji23]
milla01
A jak zamierzasz działać? Kończyć starania kilka dni przed owu,czy 0+12?Kochana ja dopiero zaczynam staranka o córkę ☺ nie wiem czy się uda ale i tak ciąża będzie tajemnicą wszystko przede mną.... Mam póki co 2 synów
reklama
milla01
Nie słyszałam,aby ktokolwiek mówił,że trzeci syn to porażka! Ja Zawsze się śmieję, że i tak trzeci będzie syn,co bym nie zrobiła. Mi się akurat podoba model "rodzinka.pl"Gdybym była taką szczęściarą jak Ty,też pewnie bym głosiła wszystkim,że będzie wreszcie córka.A tak wole oszczędzić soboe jeszcze głupszych komentarzy i litości.Przecież 3 syn według wielu to porażka.
Podziel się: