reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Tez nie pilam kawy, zurawina w soczku dzien dnia bo nerki chore, kwas przez prawie rok wczesniej, witaminki tez, seksowanie mialam 2 dni po @ i chlopak potwierdzony [emoji170][emoji170][emoji170]
Piłam bardzo duzo kawy i mam dwóch synów więc na pewno teraz wycofuje kawę... Biorę magnez wapń kwas foliowy 800, pije żurawinę w herbacie dzbanek dziennie, i staranka max 5 dni przed owu bliżej już nie [emoji3526]

Dwa dni po okresie czyli w 7 dniu cyklu ? Czy jak to rozumieć? Bo ja np mam okres bite 5 dni i leje się jak zcebra.... Nie ma wtedy nawet mowy o seksowaniu....

Ostatnia edycja:
@ miałam po 2-3 dni. Nizej wrzucam z apki cykle. Ten 36 dniowy cykl to był fenomen niewytlumaczalny nawet dla 3 lekarzy.
Miałam wtedy dwie owulacje !!! Łacznie 6 jajeczek potwierdzonych na monitach. Wszystkie powyzej 26mm, pieknie popękały itp a nic nie wyszło.
Pozniej jak rozmawiałam ze swoim głównym ginkiem to twierdzil że jego juz nic nie zdziwi.
Dwa dni po okresie czyli w 7 dniu cyklu ? Czy jak to rozumieć? Bo ja np mam okres bite 5 dni i leje się jak zcebra.... Nie ma wtedy nawet mowy o seksowaniu....
Screenshot_20190816-221057_Kalendarzyk%20Bella.jpeg

reklama
Gdybym była taką szczęściarą jak Ty,też pewnie bym głosiła wszystkim,że będzie wreszcie córka.A tak wole oszczędzić soboe jeszcze głupszych komentarzy i litości.Przecież 3 syn według wielu to porażka.
Nie słyszałam,aby ktokolwiek mówił,że trzeci syn to porażka! Ja Zawsze się śmieję, że i tak trzeci będzie syn,co bym nie zrobiła. Mi się akurat podoba model "rodzinka.pl" :D

Do góry