cytrusowa85
Fanka BB :)
O to cały dzień czekania oby boy i warto bylo a Ty nasz już dzieci w domu?@cytrusowa85 jutro o 18.45 dopiero [emoji3525]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to cały dzień czekania oby boy i warto bylo a Ty nasz już dzieci w domu?@cytrusowa85 jutro o 18.45 dopiero [emoji3525]
Tak mam córkę prawie 7latkę [emoji4] Ona chce siostrę wiadomo [emoji16]O to cały dzień czekania oby boy i warto bylo a Ty nasz już dzieci w domu?
Ooo to już koniecznie pisz kciuki są &&&&&^@cytrusowa85 jutro o 18.45 dopiero [emoji3525]
No u mnie na 99% dziewczynka [emoji4]
Tak czułam heh
Kiepsko zdjęcie wychodzi. Ale ja się tam nic nie doszukałam [emoji1787]Serioooo???? Poka dowód! [emoji23]
Kiepsko zdjęcie wychodzi. Ale ja się tam nic nie doszukałam [emoji1787]Zobacz załącznik 984516
Nie m co ukrywać, nic tam nie ma [emoji1787]Noooo powiem ci, że niestety pomimo najszczerszych chęci, to i ja tam siurka nie widzę :/ nasze usg tak samo wyglądało.
Zobacz załącznik 984524