martoosia04
Fanka BB :)
Mi dwie kreski dopiero dzień po terminie @ wyszły wiec misiek, czekaj do @.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Megi_Meg dziś 29dc więc pewnie na dniach o ile @ nie przyjdzie [emoji4] Ale mam dobre nastawieniw, wróciłam przedwczoraj z tygodniowego urlopu - baseny, opalanie, drinki z palemką więc wyjątkowo żadnych wkrętów nie mam[emoji16]
Prognozowana @ na 22 za tydzień. No zobaczymy...trochę smutno nam było wczoraj@Jivka co u Ciebie ? Kiedy testujesz ?
@mis0890 a kiedy Żona powinna dostać @ ?
Mi test pozytywny wyszedł jakies 5 dni po spodziewanej @, ale wtedy kreski były już takie mocne, że oczy chciały mi wybić. Natomiast kilka dni przed spodziewaną @ bolały mnie strasznie stawy, test był negatywny, myślałam, że grypa mnie bierze, a tu brała mnie, ale ciąża
Kochana,ja zaszlam w 7cs i zupełnie się tego nie spodziewałam. Też było chucznie..miałam 18syna i po drodze też się zdarzały różne okazje. Miesiąc na bogato i bach ciąża. Ale tak jak pisze @Megi_Meg bez obaw,na tym etapie dziecku nie zaszkodziła bo tak naprawdę nie wiesz czy jest
Oj nie wiem..moze za kilka lat bym się zastanowila..narazie chce żeby teraz dobrze sie skończyło@gorligorligor grunt że Ty z mężem macie pozytywne nastawienie na kolejne dziecko
Więc według mnie,w takiej sytuacji nie ma mowy o wpadce. A jak już to z takich "tuli wpadkowych" lubią być Dziewczynki,dbaj dużo takich przypadków. U mnie samej to dziecię które noszę jest z "bezpicznych dni".
@Grabcia123 trzymam kciuki za twoje zdrowie,oby ta ciąża była dla Ciebie łaskawa.
A plan na trzecie dziecko...decyzja należy do obojga Was. Myślę jednak że ta myśl,że bramka jeszcze nie zamknięta,że jest szansa na spełnienie marzeń dodaje skrzydeł
@mis0890 jeszcze jest szansa,czekajcie
@Jivka czekam na twoje dwie kreseczki