reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania i każdy to robi.
Tylko ci co odpowiadają na taką wyrażoną opinie to już mają gorzej jak widać.
Skąd pewność iż u nas nie ma.problemow z zajściem w ciążę. Także są. To normalne zjawisko i w tej kwestii też staramy się pomagać, wymieniać doświadczeniami i nakierowywać na to aby podjąć jak najlepszą formę leczenia.

Z każdej z grup można się dowiedzieć czegoś przydatnego. Tylko dziewczyny od was zaczęły przedstawiać tamtą grupę jako zbiór wariatek i nie jest to moja opinia ale kilku innych dziewczyn będących i tam i tu. Więc jak jakaś grupa ma takie odczucie to jest ono realistyczne a nie wymyślone.

I tyle w temacie.
Szanowna koleżanko. Pragnę zauważyć iż żadna z nas nie poruszała wcześniej tematu waszej tajnej grupy(można prześledzić forum) Jeżeli któraś przynosiła nowe wiadomosci na temat planowania płci to owszem była informacja że wzięła to z zagranicznej grupy i już,bez podawania personaliów. Nigdy nie padły żadne szykany pod adresem żadnej z grup. Mimo że jest to internet to każdy powinien zachowywać się należycie w stosunku do innych tak jak sam chciałby być traktowany. Nie jest to ukrywnie pod nikiem tylko wymogi danych grup,for...
Prowadziliśmy tu swoje spokojne rozmowy i wymianę doświadczeń i wiadomości aż koleżanka @myszka102 weszła tu i obraźliwe i dobitnie skrytykowała wypowiedzi dziewczyn.
Więc powiedz mi teraz kto tu kogo obraza.
Narawde wystarczy już bezsensownego odbijanie piłeczki bo każda z nas na swoją rację. Dlatego uszanujmy się nawzajem;)

reklama
Miciurka..ano chlopcy rosną i o dziwo kocham ich szalenie, mimo że to nie dziewczynki hahaha za dziewczynką dalej sobie tęsknię w ukryciu i dorastam po mału do myśli, że może jeśli zdecydujemy się jeszcze kiedyś na bobo,to może w końcu coś tam zastosujemy na powaznie np.dietę,czy lekkie suple a może nic. A jak Wy?

Ehhh wystarczy czytać ze zrozumieniem. Osobiście nikogo tu nie ujawniłam nawet z imienia,czego jak widzę nie uszanowala "detektyw" marzycielka1;) wypowiedzialam się co JA odczuwam i co JA czuję, bo każdy z nas jest ekspertem od swoich spraw. Polecam też zgłębić temat naprotechnologii.

Naprotechnologia jest mi znana ale nie zadziała na kobiety które mają choćby najmniejszy problem z płodnością niestety. Wiem z
Ehhh wystarczy czytać ze zrozumieniem. Osobiście nikogo tu nie ujawniłam nawet z imienia,czego jak widzę nie uszanowala "detektyw" marzycielka1;) wypowiedzialam się co JA odczuwam i co JA czuję, bo każdy z nas jest ekspertem od swoich spraw. Polecam też zgłębić temat naprotechnologii.

Naprotechnologia jest mi tematem znanym i próbowałam się z nim zapoznać przynproblemach z płodnością ale niestety to nie działa na wszystkich a w sumie nie znam nikogo kto by zastosował tą metodę i pokonał problemy z płodnością.

Martoosia- ja jakos tam sobie rosniemy powoli :) , ja juz mam polowke, no do wizyty mi sie wlecze, ale duze zmiany domowe ogarniamy pokoj chlopakom itp to jest co robic, pod koniec miesiaca wizyta,

Sylwunia- przykro mi ze tak wyszlo, mam nadzieje ze sobie radzisz

Gorligor - jak tam chlopaki u was :)?

Trzymam wciąż kciuki za róż! [emoji178]
U mnie nikt nie przyjmuje już innej opcji jak dziewczynka, co mnie też stresuje ciut, bo boje się ich wszystkich rozczarować. [emoji33][emoji33][emoji33]

Ja w pewnym momencie nawet zaczęłam mieć chyba to przeczucie, że jednak będzie to dziewczynka. Ale nie wiem na ile to przeczucie, a na ile pragnienie. [emoji33][emoji33][emoji33] czy to głupie?

Ja w pewnym momencie nawet zaczęłam mieć chyba to przeczucie, że jednak będzie to dziewczynka. Ale nie wiem na ile to przeczucie, a na ile pragnienie. [emoji33][emoji33][emoji33] czy to głupie?
To wręcz bardzo mądre i w pełni zrozumiałe, zarówno dla tutejszych dziewczyn jak i dla takich misiów jak ja ;) My czekamy z Ż na okres...wg apki byłby chłopak :szok::p miłego Staraczki ;)

reklama
Ciekawa jestem jak u Was z tym cyklem. Macie nadzieje, że może jednak się udało?
To póki co jedna, wielka zagadka jeśli chodzi o cykl...jeśli chodzi o sukces trafienia po tym jednym razie - nie łudzę się, choć kiedy z Ż o tym rozmawiamy to mój uśmiech sam przychodzi niepytany... ;) trudny to czas bo póki co nie mamy żadnej antykoncepcji, śmieję się więc czasem do Ż pytając, czy mi wyprasowała już koloratkę bo jej habit wisi już w szafie ;) nie chcemy już nic namieszać, jeśli COŚ będzie to przynajmniej wiadomo będzie z jakiego dnia. Tak a propo mija dziś jakoś równy rok od poczęcia naszej małej Kruszynki :)

Do góry