reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Rozumiem Miciurka kciuki by Twoja cierpliwość zostala nagrodzona &&&& widać po postach zepotrafisz zaczekać bo mało drążysz swoje wizyty i zdjęcia z nich Co uważam.duża umiejętność czekanie . Miesiąc jak wiecznisc choć może mam nadzieję że jak w ciąży będę to będzie mnie mniej interesować plec bo i tak jak.nie zmienienie

reklama
Dopóki dzieciaczek się chowa - jest nadzieja :) trzymam kciuki i wysyłam tyle różu ile potrzebujesz. Z mojej strony jest sam babiniec, ze strony męża sami chłopcy. Właśnie metoda BabyDust bardzo do mnie przemawia, jestem w grupie fb, i jeśli chodzi o chłopców, musze przyznać - to działa. Muszę dorwać książę, ale nigdzie jej nie ma w PDF, a ta byłaby najwygodniejsza dla mnie.

Ja kupiłam sobie te książkę na Amazon.

Na dodatek ja nie przepadam za różem, sukienkami itp, lubię dziewczęce ubranka ale w innych kolorach z innymi motywami, a córka od momentu pójścia do przedszkola nagle zaczyna chcieć wszytko różowe, choćby nawet rajtki, dlaczego ona ma szare, a Nina różowe, dlaczego Zosia ma sukienkę, a ja jeansy... a ja tylko przewracam oczami ;)
Jan tez nie lubi różu a moja córa inna ona uwielbia i co z tym.mam.zrobić? Pozwalam w końcu ona mną nie jest

Jan tez nie lubi różu a moja córa inna ona uwielbia i co z tym.mam.zrobić? Pozwalam w końcu ona mną nie jest

Też pozwalam, musi też mieć swoje zdanie i musi wyrobić sobie swój styl, liczę na, to, że róż jej się szybko znudzi. Więc na zakupy już chodzimy razem i trwają 3 razy dłużej.

Ja kupiłam sobie te książkę na Amazon.

Tak, wiem, że jest na amazon, ale nie ma jej w pliku PDF, jest jeszcze w wersji na telefon, poprzez ściągnięcie aplikacji. Książki jako książki nie chce, a ta aplikacja jest mega niewygodna, ja tam nic nie widze. Pisałam nawet maila, bo chciałam kupić PDF, no ale niestety nie ma. W ostateczności zamówię książkę.

Rozumiem Miciurka kciuki by Twoja cierpliwość zostala nagrodzona &&&& widać po postach zepotrafisz zaczekać bo mało drążysz swoje wizyty i zdjęcia z nich Co uważam.duża umiejętność czekanie . Miesiąc jak wiecznisc choć może mam nadzieję że jak w ciąży będę to będzie mnie mniej interesować plec bo i tak jak.nie zmienienie
Uwierz mi ze mam juz obczajone z kazdej strony nubka , ale usg bylo tak kiepskie ze raz widze corke raz syna, takze no jeszcze musze poczekac, i tak juz co jest to jest i nic tego nie zmieni :), juz tyle co wystufiowalam.to moje [emoji85] ale juz sie pogodzilam z faktem ze to pewnie syn, tylko musze jajka zobaczyc zeby miec pewnosc i jak cos sie po prostu przyzwyczaic,

Na dodatek ja nie przepadam za różem, sukienkami itp, lubię dziewczęce ubranka ale w innych kolorach z innymi motywami, a córka od momentu pójścia do przedszkola nagle zaczyna chcieć wszytko różowe, choćby nawet rajtki, dlaczego ona ma szare, a Nina różowe, dlaczego Zosia ma sukienkę, a ja jeansy... a ja tylko przewracam oczami ;)
To u mnie w drugą stronę, mam dwóch synów, a zawsze myślałam że będę mieć jedna córkę, urodzili się chłopcy a mnie nadal marzyły się sukieneczki, teraz trzeci miesiąc króluje róż .

Co innego róż u mnie , a co innego u córki, teraz ten róż taki pudrowy ,przytłumiony kupuje, mnie się podoba . Tyle lat chłopaków ubierałam, a na dział dziewczęcy tylko z tęsknotą spoglądałam że nie potrafię sobie odmówić.

Uwierz mi ze mam juz obczajone z kazdej strony nubka , ale usg bylo tak kiepskie ze raz widze corke raz syna, takze no jeszcze musze poczekac, i tak juz co jest to jest i nic tego nie zmieni :), juz tyle co wystufiowalam.to moje [emoji85] ale juz sie pogodzilam z faktem ze to pewnie syn, tylko musze jajka zobaczyc zeby miec pewnosc i jak cos sie po prostu przyzwyczaic,
Ja nie studiowalam zdjęć, byłam pewna że będzie trzeci syn, życzę żebyś też była pozytywnie zaskoczona jak ja.

reklama
Ja też studiowałam nuba z każdej strony. Zdj powiększane, rozjaśnione itp. Wczoraj na usg myślałam ze wejdę w ekran - ale siura nie było pod ta pępowina. Ale jednak boje sie myślec ze to faktycznie dziewczynka.

Do góry