reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@patipaula to bardzo dobra wiadomość,możesz odetchnąć i czekać na zdrowego synunia.
@Justyna_maj2017 myślę że dla spokoju powinnaś pojechać do szpitala. Sprawdza co z tobą i dzidziusiem i podejmą decyzję. Przy wysokim ciśnieniu nie ma żartów.
Jak wszystko ok to wrócisz do domu,ale teraz zbieraj się i jedź. A konsultowalas to że swoim lekarzem prowadzącym?

Dwa tygodnie temu jak byłam na wizycie przede mną była dziewczyna na kontroli 38tc i też wyszło jej za wysokie ciśnienie. Odrazu skierowała ja do szpitala i nawet nie chciała samej puścić tylko wezwała karetkę żeby dziewczyna nie była sama. Także ten...Broń Boże nie chciałabym Cię nastraszyć. Sprawdź kochana;)

Napisałam właśnie do mojej ginekolog. Wiem, że moje ciśnienie jest na granicy i, że od wczoraj jestem zdenerwowana po wizycie. W gabinecie wczoraj miałam ciśnienie 120/80 jak lekarka mi mierzyla

Napisałam właśnie do mojej ginekolog. Wiem, że moje ciśnienie jest na granicy i, że od wczoraj jestem zdenerwowana po wizycie. W gabinecie wczoraj miałam ciśnienie 120/80 jak lekarka mi mierzyla
Postaraj się zrelaksować i uspokoić. Stres nie przynosi niczego dobrego,a przecież nie masz się czym denerwować. Wszystko musi być dobrze.
Trzymaj się i czekamy na wieści;)

reklama
Postaraj się zrelaksować i uspokoić. Stres nie przynosi niczego dobrego,a przecież nie masz się czym denerwować. Wszystko musi być dobrze.
Trzymaj się i czekamy na wieści;)
Lekarka oczywiście kazała jechać na IP. W sumie niczego innego nie mogła napisać. Ja wdrażam na razie relaks i melise i zobaczę wieczorem jakie ciśnienie będzie [emoji6]

Do góry