B
bibiU
Gość
Gratuluję serdecznie [emoji7]Dzisiaj odebrałam wyniki amniopunkcji. Mamy zdrowego synka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję serdecznie [emoji7]Dzisiaj odebrałam wyniki amniopunkcji. Mamy zdrowego synka.
Nie wiem, może trochę tak. Ogólnie ciśnienie w ciąży powinno być niższe niż zwykle, a mi to wyszlo tak miesiąc temu, że mam za wysokie. To nie jest dobre, ani dla mnie ani dla dziecka...Może od podenerwowania?
Gratulacje [emoji4] musiałaś nieźle napsuc sobie nerwów, ale najważniejsze, że synus zdrowy [emoji4]Dzisiaj odebrałam wyniki amniopunkcji. Mamy zdrowego synka.
To kontroluj i jak cos Cie zaniepokoi to pędem do szpitala!Nie wiem, może trochę tak. Ogólnie ciśnienie w ciąży powinno być niższe niż zwykle, a mi to wyszlo tak miesiąc temu, że mam za wysokie. To nie jest dobre, ani dla mnie ani dla dziecka...
Postaraj się zrelaksować i uspokoić. Stres nie przynosi niczego dobrego,a przecież nie masz się czym denerwować. Wszystko musi być dobrze.Napisałam właśnie do mojej ginekolog. Wiem, że moje ciśnienie jest na granicy i, że od wczoraj jestem zdenerwowana po wizycie. W gabinecie wczoraj miałam ciśnienie 120/80 jak lekarka mi mierzyla
Lekarka oczywiście kazała jechać na IP. W sumie niczego innego nie mogła napisać. Ja wdrażam na razie relaks i melise i zobaczę wieczorem jakie ciśnienie będzie [emoji6]Postaraj się zrelaksować i uspokoić. Stres nie przynosi niczego dobrego,a przecież nie masz się czym denerwować. Wszystko musi być dobrze.
Trzymaj się i czekamy na wieści