masz innne zdje? jestem adminem na fb grupy o ramzi, jak poznac plec w 6tc mi to na chlopaka wyglada ale jak masz zdjecie 6-7tc to pokaz albo na fb zapraszamZobacz załącznik 934756
Godzina obsuwy dzis była w poczekalni.
Fasolka jest nadal piękna i zdrowa. Serduszko nam bije [emoji173]️ termin mamy na 05.09 bo dzidzia jeszcze nie nadrobiła. Wiec jestem wrześniówką ale was nie zostawię bo was lubię bardzo i każdej kibicuje.
Mam kartę ciąży i zestaw pierdyliarda badań do zrobienia [emoji33][emoji33][emoji33] jedynie grupa krwi mi odeszła [emoji23] następna wizyta 07.02.
Dostałam na bóle podbrzusza Duphaston 3x1.
reklama
na grupie gosia u nas zbiera zamowinie i mozna to ominac, jesli test zamowisz predzej i masz go w pl juz uszykowany w 9tc pobierasz ze krew z palca i wysylasz odrazu do lab w uk, przesylka pl-uk idzie okolo tygodnia. czyli w 10tc masz pewny wynik, wynik jest dostpny 8 godzin po dotarciu testu do labolatorium w uk, pracuja 7 dni w tygodniu od 8-21 wiec da sie zalatwic, czasem idzie liest 3dni pl-uk raz tak sie mi zdarzylo mam mi wysylala pierdoly z pl w kopercieZ tym ze wysyłka do pl nie wchodzi w grę. Trzeba mieć kogoś tam kto nam to wyśle i później za pośrednictwem tej osoby również odeslemy do nich
jestem adminem tej grupy tam i moge dodac. mamy tez grupe ramzi jak poznac plec w 6tyg ciazyNie mogę znaleźć tej grupy a chętnie bym do niej się zapisała jak można ja wyszukac na dB ?
Grabcia123
Fanka BB :)
Trzymam kciuki [emoji16]Za jakieś 10 dni [emoji6]Zobacz załącznik 935721
@koootka zobacz Zobacz załącznik 935722
Każda teoria jaka znajdziecie ma swoje alter ego! Ważne, żeby to robić z głowa by nie zrobić sobie krzywdy!
Ja tu nie chce się wymądrzać ani udawać obeznana idealnie w temacie. Na początku łykałam wszystko i myślałam, ze im więcej połączę tym efekt będzie pewniejszy! A tak nie jest! Każda z nas jest bardzo indywidualna i trzeba każde działanie dopasować do siebie z rozmysłem, wiedząc co jest czym! W jakim celu używacie!
Powodzenia!
martoosia04
To najświeższe zdj 7+1 i nic innego nie mam.
cytrusowa85
Zobacz załącznik 935841
To najświeższe zdj 7+1 i nic innego nie mam.
z ramzi wychodzi syn na gorze jest ten jasniejzy obszar
dla mnie tez z ramzi syn bo zdjecie jest w pionie a kosmowka i plod na gorze przyczpiony klasyczny synz ramzi wychodzi syn na gorze jest ten jasniejzy obszar
martoosia04
Syn czy nie, byle zdrowy. [emoji170]
B
bibiU
Gość
Z ciekawości zapytam [emoji12] 1 i 2 ciąża [emoji846]
reklama
2 corki dla mnie masz, chyba aparatura krecone bylo cosZ ciekawości zapytam [emoji12] 1 i 2 ciąża [emoji846]Zobacz załącznik 935853Zobacz załącznik 935854
Podziel się: