martoosia04
Fanka BB :)
Ja ketchup jem cały czas, ale teraz jakos niekoniecznie mam na niego ochotę. Podobnie na czekolade. Wole żelki [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja bratowa tak woli żelki ale u nich Szymuś w drodze..aż nie prawdopodobne na 8 dzieci z mojej strony będzie to 8 chłopak ;-)Ja ketchup jem cały czas, ale teraz jakos niekoniecznie mam na niego ochotę. Podobnie na czekolade. Wole żelki [emoji23]
Żem wywołana. U nas? A wiesz. Stara bida jakto mówią. Stan synów =4, stan córek =0. Wyszłam w końcu z jakiegoś wirusa i teraz będę pewnie dochodzić do siebie z miesiąc. Drugorodny daje mi tak w kość, że czasami zastanawiam się czy któreś z nas nie powinno się leczyć. ..hmmm a może obydwoje powinniśmy pozdrawiam ciepło!A co u was?
Patipaula a Ty musisz to badanie w ogóle robić? Ja nie robilam i gdybym była jeszcze kiedyś w ciąży, to też nie zrobię. Mi gin.dobrze powiedziala,by sobie to darować, bo czy wynik coś zmieni? Ja i tak bym dzidziusia przecież się nie pozbyła bez względu na wynik a i te wyniki podobno to jakieś 60% czy nawet mniej wiarygodności. Poza tym nie lubię badań i grzebania mi czymkolwiek gdziekolwiek i ogólnie po ciążach mam zawsze wzrost awersji w tym kierunku. Musu chyba nie ma co do tego badania nawet przy wskazaniach przy wieku?Imienia jeszcze nie mamy wybranego. Dla dziewczynki było wybrane. Dla bezpieczeństwa nastawialam się że to będzie czwarta dziewczynka
W tej chwili mam większe problemy. 8 stycznia mam mieć amiopunkcje. Bardzo proszę pomódlcie się aby wszystko było dobrze. Aby nie było żadnych komplikacji. Bardzo się boję.