reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Dzidziusia już mamy A jak tam nasze staraczki??
Jak ciężarówki??
Ja się zaczynam stresować jutrem..
Jak ciężarówki??
Grabcia123
Jaki plan teraz??U mnie 8dc i 6 cykl starań...nuda
B
bibiU
Gość
[emoji8]U mnie 8dc i 6 cykl starań...nuda
B
bibiU
Gość
Nie stresuj się [emoji8] musi być dobrze [emoji7] daj nam znać koniecznie [emoji7]Dzidziusia już mamy A jak tam nasze staraczki??
Jak ciężarówki??
Grabcia123
Martwię się bo nie czuje dzidzi a inne kobietki mówią że już dawno czują..po za tym schudłam jeszcze kg ale od tyg waga stoi w miejscu...dam znac na pewnoNie stresuj się [emoji8] musi być dobrze [emoji7] daj nam znać koniecznie [emoji7]
martoosia04
Martwię się bo nie czuje dzidzi a inne kobietki mówią że już dawno czują..po za tym schudłam jeszcze kg ale od tyg waga stoi w miejscu...dam znac na pewno
Kochana nie musisz czuć tak samo jak inne dziewczyny. Przyjdzie na ciebie czas [emoji173]️ maluszek widać chce ci żebra oszczędzić [emoji23] jeszcze będziesz narzekać na okopany pęcherz i brak możliwości spania przez wiercipiętka [emoji23]
U mnie spokojnie dziś. Choć wczoraj brzuch bolał mnie dość mocno jak na @ i kłuło mnie na środku podbrzusza. Ratowałam sie nospą. Dziś ok, choć czasem podbrzusze ciągnie jutro dzwonię do ginki umówić się na pierwszą wizytę. W sobotę kończymy 6tc więc postaram się jakoś wcisnąć na za tydzień czy półtora tyg [emoji177] chcę już iść i móc zobaczyć serduszko [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ oby było wszystko ok.
Dziś zjadłam wieczorem pomarańcze - wydało mi się bardzo kwaśne. A z młodszym synem mogłam je jeść non stop [emoji173]️
reklama
Grabcia123
Ja teraz jem pomarańcze i mandarynki i ogólnie owoce a z synem jadłam ketchup tonami a owoce srednio wiem że mam czas ale martwię się..po takim czasie myśli o dzidziusiu martwi mnie wszystko..a co gorsze synek ma Bostonke i mi zaczyna wychodzićKochana nie musisz czuć tak samo jak inne dziewczyny. Przyjdzie na ciebie czas [emoji173]️ maluszek widać chce ci żebra oszczędzić [emoji23] jeszcze będziesz narzekać na okopany pęcherz i brak możliwości spania przez wiercipiętka [emoji23]
U mnie spokojnie dziś. Choć wczoraj brzuch bolał mnie dość mocno jak na @ i kłuło mnie na środku podbrzusza. Ratowałam sie nospą. Dziś ok, choć czasem podbrzusze ciągnie jutro dzwonię do ginki umówić się na pierwszą wizytę. W sobotę kończymy 6tc więc postaram się jakoś wcisnąć na za tydzień czy półtora tyg [emoji177] chcę już iść i móc zobaczyć serduszko [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ oby było wszystko ok.
Dziś zjadłam wieczorem pomarańcze - wydało mi się bardzo kwaśne. A z młodszym synem mogłam je jeść non stop [emoji173]️
Podziel się: