reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pamiętam jak przy 1 dziecku staraliśmy się 9 malucha (tzn. Ja) ale mój świeżo poslubiony mąż odbierał moje zaloty argumentując to, że dopóki mieszkamy z moimi rodzicami to nic z tego. Boże jakie to głupie było

reklama
Czytałam gdzieś że jeśli plemniki się zbierają tydzień to w 7 dni spada ilość chłopaków? Czyli zg z tym należałoby celowac te 3 dni przed po 7 dniowej ciszy? Dobrze myślę?

Cześć Dziewczyny :)
Natrafiłem (domyślacie się, że nie przypadkiem ;) ) na taką relację i zastanawia mnie Wasz komentarz :)
09:50
Patrząc na siebie to ruletka jak się patrzy (chyba, że przez te przeziębienia owu jej się opóźniła)
Udanego wtoreczku :)
martoosia04 - już ja bym z tym Twoim M pogadał "po swojemu" ;) zachodzę w głowę kiedy słyszę o mężczyznach, dla których odległe jest to co najważniejsze - Rodzina. Powodzenia

@BB_Anna ja bym wolała jak u CB.. Nie lubię takich zjazdów.. A u nas no coz mąż ma 4 rodzeństwa ja 5 plus ich rodziny plus rodzice już 30 osób jest... Nie cierpię tego wolałabym ten dzień spędzić sama z chłopcami moimi.. Jeszcze czuje ze @ się zbliża.. Piersi bolą szczypia nawet jak nigdy brzuszek pobolewa... Masakra..
@martoosia04 może akurat się uda! Głową do góry!!! A która dziś testowala??? Jak nasze ciężaroweczki??

martoosia04 - już ja bym z tym Twoim M pogadał "po swojemu" ;) zachodzę w głowę kiedy słyszę o mężczyznach, dla których odległe jest to co najważniejsze - Rodzina. Powodzenia

Przydało by się ;)
Póki co, nie nakręcam się. Raczej wolałabym się miło zaskoczyć, niż znów rozczarować. Do @ dwa tygodnie. Póki co nie rozmawiam z M. Nadal mam żal.

@Martoosia jeszcze nic straconego! Dzisiaj pik więc owu będzie dopiero. Kochaliście sie przedwczoraj to dzisiaj super sex na zgodę! Przecież mówią że najlepiej właśnie sie kochać co dwa dni zeby zajść w ciążę. Odpuść focha i zakładaj sexi bielizne kochana :D

Ja w tym cyklu też byłam wściekła bo mi się zepsuł mąż na imprezie kiedy to ja zaplanowalam sexy. Zła byłam wściekła i rozczarowana, pozniej się okazało że owu jednak dopiero się zbliża i szybko poprawiliśmy w niedzielę.

@Martoosia jeszcze nic straconego! Dzisiaj pik więc owu będzie dopiero. Kochaliście sie przedwczoraj to dzisiaj super sex na zgodę! Przecież mówią że najlepiej właśnie sie kochać co dwa dni zeby zajść w ciążę. Odpuść focha i zakładaj sexi bielizne kochana :D

Ja w tym cyklu też byłam wściekła bo mi się zepsuł mąż na imprezie kiedy to ja zaplanowalam sexy. Zła byłam wściekła i rozczarowana, pozniej się okazało że owu jednak dopiero się zbliża i szybko poprawiliśmy w niedzielę.

Chcę zobaczyć czy on wyciągnie rękę. Póki co zachowuje się jakby nic się nie stało.

reklama
Tak myślałam 11, 12, 13 ale nie wiem czy n83 ryzyko. Jak jest z tym nasieniem? W sensie żywotności n8e bardzo toogranjam
Screenshot_20181009-114453.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181009-114453.jpg
    Screenshot_20181009-114453.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 296
Do góry