reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ale szybko wam sie udalo :o eh co ja bym dala zeby u mnie byla dziewczynka

Akurat to nam sie udalo ❤

Przyszły testy z Allegro - biel wizira. Niestety. Czekam na @.

Dopiero 10 dpo , nic straconego ! U mnir dopiero 12 wyszedl cien, a dzisiaj 13 dpo i tez zobacz jaka slabiutka kreska. Trzymam kciuki i mocno wierze, ze jednak nosisz fasolke pod sercem ❤❤❤

Akurat to nam sie udalo [emoji173]

Dopiero 10 dpo , nic straconego ! U mnir dopiero 12 wyszedl cien, a dzisiaj 13 dpo i tez zobacz jaka slabiutka kreska. Trzymam kciuki i mocno wierze, ze jednak nosisz fasolke pod sercem [emoji173][emoji173][emoji173]

Wierzyłam w to tylko przez chwilę rano, jak zobaczyłam podwyższona temp.
Potem coraz bardziej przestawałem w to wierzyć.
Ja się nawet nie czuję jak kobieta w ciąży. Nie mam przeczucia. Z drugim synem wiedziałam na 100%, że się udało. Testy były negatywne a ja wiedziałam. I miałam rację.
Teraz nic nie czuję.

Powiem Wam, że ja z jednej strony liczę, że się udało, a z drugiej wiem, że małe szanse i pewnie dupa blada. Mamolinka prościej zrobić chłopaka więc masz duze szansę pomimo przesunięcia.

Ja się nawet nie czuję jak kobieta w ciąży. Nie mam przeczucia. Z drugim synem wiedziałam na 100%, że się udało. Testy były negatywne a ja wiedziałam. I miałam rację.
Teraz nic nie czuję.
A mi się wydaje, że mogło się udać. Z pierwszym synem też długo testy neg.a potem piękne kreski

Teraz nic nie czuję.

Ej glowa do gory ! Do mnie nie dociera sie, caly czas wydawalo mi sie? Ze nie mam wyraznych symptomow, a tu prosze niespodzianka. W pierwszej ciazy to juz w ogole nic nie czulam...

Powiem Wam, że ja z jednej strony liczę, że się udało, a z drugiej wiem, że małe szanse i pewnie dupa blada. Mamolinka prościej zrobić chłopaka więc masz duze szansę pomimo przesunięcia.

Licze na to ❤ Mi z dziewczynkami latwo poszlo i odrazu wiedzialam, ze to beda "ONE" . Teraz tez sobie wmawiam , ze bedzie synus , mimo ze ❤ bylo wtorek-sroda a owu sobota...

reklama
Mamolinka gratulacje.
Ja z córkami nniebczulam nic że jestem w ciąży, w trzeciej która straciłam od razu wiedziałam i testy przed @ wychodziły, cycki urosły szybko.

Tylko jak na tego chłopaka upolować owu skoro 4 dni temu pokazywały paski skok lh a dziś dużo śluzu....
Boję się że jak się nastawie to nic nie wyjdzie a chciałabym w dwóch następnych cyklach zajsc, ehhh marzenie

Do góry