reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Slodki kochany [emoji173] jak to nie kochac czy syn czy corka. W ciazy ja ledwo co po becie wiec sam.poczatek, Luisa, mihasiaaa, szczypiorkowa, kruszynka i na ostatniej prostej gorliforligor. I nie wiem kogo pominelam[emoji848] upominac sie!

Jeszcze ja mam malutkie ,,ono,, w brzuchu:-) :) wczoraj byłam na wizycie i maluszek ma 3cm i już widziałam jak fikal sobie:) początkiem października możliwe ze poznam już płeć. Trzymajcie kciuki za róż:happy2:

reklama
Pytanie mam. Czy to możliwe i wogole ok że skok temperatury był po dwóch dniach od owu? Bo pik w sobotę, owu chyba w niedziele a skok we wtorek.
No i kiedy najwcześniej bez falstartu testowac po 8? 10? dniach

Pytanie mam. Czy to możliwe i wogole ok że skok temperatury był po dwóch dniach od owu? Bo pik w sobotę, owu chyba w niedziele a skok we wtorek.
No i kiedy najwcześniej bez falstartu testowac po 8? 10? dniach
U mnie brak silnej woli i zawsze zaczynałam testowac 8 dpo. Z synkiem cien cienia wyszedl dopiero w dniu spodziewanej miesiaczki, teraz ok 9-10 dpo

A ja sie dzis fatalnie czuje. Ta owu jest okropna. Brzuch obolały. Śluzu duzo takiego ni to lepki ni rozciągliwy. Temp co prawda tylko 36,4 wiec na wszelki wypadek M. zmolestuje dzis jak wroci.

@mihasiaaa 10t2d badania prenatalne są u nas raz w miesiącu i są 3października obawiam się ze to za późno bo będę miała 13t6d czyli ostatni moment.. boję się ze dziecko będzie za duże by dokładnie zbadać. Choć lekarz upiera się ze może być ten termin..

@mihasiaaa 10t2d badania prenatalne są u nas raz w miesiącu i są 3października obawiam się ze to za późno bo będę miała 13t6d czyli ostatni moment.. boję się ze dziecko będzie za duże by dokładnie zbadać. Choć lekarz upiera się ze może być ten termin..
Ja jak byłam na prenatalnych to z miesiaczki mialam 13+2, a z usg wyszło 13+5. Faktycznie dr mówiła, ze łatwiej badać mniejsze dzieci, ale jakoś dała radę :). Masz w domu dwóch czy jednego kawalera?

reklama
Kochane dziękuje za kciuki!! nawet nie wiecie jak ogromnym jestescie wsparciem :)
@martoosia04 tez tak miałam wtedy gdy myslałam ze miałam I owu...wczoraj troche tylko czułam pawa strone i dzis podczas stosunku bolało podbrzusze w srodku...
mąz wrocił pozno z pracy i staranka były cos kolo 3 w nocy a ja juz licze ile godzin minie czy plemniczki wytrzymaja...wczoraj mialam jeszcze wodnisty sluz dzis juz pokazuje się lepki..i co najlepsze...zawsze w dniu owu spadała mi temp....a dziś wzrosła do 36,80 a ja od razu nadzieja ze sie udało :D :D

Do góry