reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dobra, seksujemy co trzy dni [emoji1307] planuje tego 12.09 seksowac juz ostatni raz z pełnym dojściem. Wcześniej zabezpieczenia. Oby sie udało.

A z supli to dajemy tak:
On: 2xLR, 2xOLE, kwas foliowy, 1xszyszka chmielu
Ja: 1xSP, 2xLR, kwas foliowy

Jest ok?

Dziewczyny jesteście moja skarbnica wiedzy dlatego poproszę was o opinię.. Testy owu będą jutro.. Na tych co mam najciemniejsza kreska wyszła wczoraj w okolicy godz 14 wieczorem już była biel i dziś cały dzień tez... Wczoraj też napewno był szczyt śluzu dziś go już nie ma... Za to ciągle boli prawy jajnik a najbardziej jak uniose noge... Temp 36.51 aleeee spałam dziś jakies 4h z przerwami więc nie uznaje jej za wiarygodna.. Myślicie że owu będzie jutro? A może wcale??
W normalnych cyklach był pik lh śluz a na drugi dzień spadek temp... No ale wszystko się rozregulowalo...

@Grabcia123 od najciemniejszej kreseczki jajo wychodzi w ciągu 12-24h nikt z nas Ci nie powie czy była, jesteś w trakcie czy dopiero będzie. Musisz iść na monitoring i zobaczyć jak ból Ci się pokrywa z owu. [emoji6]

reklama
Do góry