reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nie miglam wytrzymac i zrobilam test :)Zobacz załącznik 893913

Gratulacje !!!!

Ja dalej oczekuje na owu Jestem tak niecierpliwa, ze az glupieje... dzisiaj juz 18dc i owu jak nie bylo tak nie ma testy negatywne. Mialam test z clearblue z jakims podwojnym wykrywaniem hormonow i czwartek wieczorem migajaca buzka i tak do wczoraj rano. Test sie skonczyly i kupilam zwykle elektroniczne bez tych dodakowych opcji i te dalej negatywne, paskowe nie ciemnieja. Probuje sobie wmawiac, ze cierpliwosc poplaca, ale tez coraz bardziej zaluje tych 5 lat z mirena.... mimo, ze to byl dopiero 1 cykl po wyjeciu...

reklama
Narazie nie przyjmuje innej mysli do wiadomosci i rtlko corka.mi w glowiei roz wiec zobaczymy co mi dalej bedzie podpowiadac. Mam nadzieje ze przerwe ta zla passe i udalo mi sie "zaplanowac"
A ciekawostka to byl moj pierwszy cykl bez clo [emoji848]

Narazie nie przyjmuje innej mysli do wiadomosci i rtlko corka.mi w glowiei roz wiec zobaczymy co mi dalej bedzie podpowiadac. Mam nadzieje ze przerwe ta zla passe i udalo mi sie "zaplanowac"
A ciekawostka to byl moj pierwszy cykl bez clo [emoji848]

A jaką metodę w koncu obrałaś na córeczkę?
Ja mam owu za tydzień i wielkie nadzieje na ten cykl. Księżycowo idealnie na dziewczynkę. Owu z księżyca pokrywa sie z data, która pokazują wszelkie Apki. I teraz mam zagwozdke co robic i jak robic [emoji23]

Mi sie ksiezyc pokrywl z data miesiaczki wiec nijak hehehe. U nas w sumie nie wiem jak donkonca wyszlo bo mialam dw razy pik. I najpierw byly kroliczki(3dni-wiecej to nie wiem czy by moj dal rade) , a pozniej po przerwie .5dnia [emoji173] i od razu j&d i zakwaszanie ginmed (4-4.5ph) i wieczorem(ledwo ledwo) jeszcze raz. Oczywiscie bez o. I w sumie jedna apka mi pokazuje ze mam owu dzien po tym a druga 2 dni po. Robilam testy owu i mierzylam temperature. Sluzu nie bdalam bo mialm w tym cyklu infekcje wiec nijk sie to mialo. Mam nadzieje tylko ze wszystko bedzie dobrze ze to nie zaszkodzi malenstwu. Mam mega stresa ze znow mi sie trafi poronienie. Chyba dopiero jak serduszko zobacze to bedzie ok

reklama
Do góry