@Luisa2018 tule Cię mocno i wierz, że bardzo rozumiem co czujesz!
Tylko ja Cię proszę nie pisz/nie myśl, że musisz docenić co masz!
To nie w porządku, ze każe nam się myśleć, że pragnąc kolejnego dziecka odmiennej płci nie „doceniamy” tego co już mamy. Tak jakbyśmy miały zagryźć zęby i nie pozwalać sobie na pragnienia bo inni nie maja nawet tego... co z tego? Mój ból nie posiadania córki potrzebuje realizacji! To moje pragnienie, pomimo, ze cenie chłopców. Każdy z nich jest moim cudem. I jestem szczęśliwa, ze mam to mam tez brak! Który zawsze zadra w sercu będzie!
Masz prawo tęsknić za córka! Co wcale nie oznacza, ze jesteś nie wdzięczna i nie cenisz chłopców!
To taka niesprawiedliwość, ze nie pozwala nam się pragnąc córki, mówiąc, ze nie cenimy[emoji17]
Strasznie jestem czuła na tym punkcie! Przepraszam, za przydługi post.
Luisa dasz radę! Od trzeciego już łatwiej jest organizacyjnie! Także przemyśl to czwarte [emoji6]
Na razie to wypłacz i wykrzycz żal z serca niech Robaczek czuje pełnie Twojego uczucia.
@mihasiaaa Ignacy to piękne imię! Ostatnio bardzo modne, ja tez lubię stare imiona, takie ze znaczeniem. I bardzo dla mnie jest ważne by dobrać dobrze imię do dziecka. Tak się złożyło, ze moi synkowie maja imiona po wielkich przywódcach [emoji16]
Mamy Jana, Jarema, Mikołaja (to nie my nadaliśmy imię, ale zostawiliśmy bo bardzo do Niego pasuje), Witolda i Emila.
Dla córki miałam Hania od zawsze. Ale teraz jak maja być czarne to trzeba poszukać odpowiednie imiona. I mamy wstępnie na listę wybrane Ghanima [emoji16]
Jutro pierwsza wizyta w ośrodku i bardzo się boje. Liczę, że jakoś to pójdzie jak trzeba.
W tym miesiącu ostatnia próba. Jak nie wyjdzie to widać nie pisane mi być po raz kolejny w ciąży i odpuszczam. Może sama zechce do mnie przyjść [emoji6]
Mało nas tu staraczek, czy tak mało dziewczyny się dziela staraniami?