reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny ile wy skrobiecie.,,,,ja nie dalam rady az tyle sie cofnąc...by nadrobic ;)))
Ptasiorek- ta kawa to Ricore:tak::tak::tak::tak:
Kurcze ale u nas Szarooo buro i ogolnie do doooopy:baffled:
Choc dzis w Tvn mowili ze tak jeszcze 2 tygodnie a potem z dnia na dzien temperatura bedzie sie podnosic!!!!!Wiec chyba wiosna juz niebawem :)

reklama
hej Ptasiorku:-):-) no właśnie jednak ricore:-):-)zakupie takową i będę Wam tu codziennie na śniadanko serwować:-):-):-)
ja mam jeszcze kilka testów owu, i chyba sobie od dziś zaczne robić może

BETI, testy możesz zacząc, bo u ciebie jutro będzie 9dzień, a nie wiadomo czy zacny Bronek nie jeszcze przyśpieszy sprawy :tak:

bronek mam nadzieję przyśpieszy ale czy antybiotyk mu da:-):-):-)
w poniedziałek idę na monitoring, to się dowiem co tam u mnie słychać:-)
mam ochotę na deser:-):-)kto je ze mną?:-):-)

hej babuchy..co tak sie spokojnie zrobilo??
anufifi dzis chyba musi miec ciezki dzien w pracy...moze wieczorkiem sie odezwie??
ptasiorek ja dopiero jak cos w pon bede robic test bo mnie maz wyzuci z domu za te testy haha..ale watpie aby krecha sie zrobila grubsza..ja poprostu za duzo dalam tam siusiu;-(i dlatego taki mylny wynik;-(
beti co tam jeszcze wynalazlac dla dziecka ciekaweego??
ide poszukac na allegro jakiegos plaszcza letniego bo podobno od pon wiooooooooooooooosna:-) haha tak tato dzis mi powiedzial;-) ale oczywiscie bb mam caly cza wlaczony!!

Oj BETI zaraz wbiję zęby w biurka blat..:-p... ty mi tu takie desery... a ja już wcześniej zjadłam co przyniosłam do pracy, a głód już mnie ssie :-p:eek::-D:-D dziś jakoś wyjątkowo wygłodniała jestem :baffled::eek:

latałam trochę po ciuszkach ciążowych:-):-):-) szkoda, że kiedyś takich nei było, teraz to normalnie modelkowo:-):-):-)

jeszcze taki też by mi się zjeść chciało
:-):-):-)

beti ja tez oblukalam jakie sa laszki dla ciazowek hehe;P
ale smakolyki nam podsylas:p
zaraz maz wroci to mu tescik pokaze i niech on oceni jaki wynik...bo wam nie pisalam ale my razem pracujemy:p:p:p:p

reklama
Do góry