reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Margarittko Twój powiew wiosny jest super:-):-):-)
jak tam dziewczynki?:-), a wózek czołg powiadasz? z czołgami do czynienia na codzień i wózek też..o nie.....rezygnuje hehe:-):-):-)
Bershka maszeruj do domku na L4:tak:

reklama
Tako o tak odradzam !!!!! kiedyś prowadziłam, rzeczywiście czołg ! to samo o Polaku słyszałam

Beti jak tylko źle będe się czuć jutro rano zmykam na L4, jejku jak mnie cięzko wypędzić z pracy na chorobowe aż sama siebie nie poznaję :baffled::dry:

Kiki czyli do zespołu szkół ekonomicznych chodziłaś.
Czyli widze ze czujesz klimat tego miasta.
la kogoś kto tam bywa przelotem to miasto brzydkie i beznadziejne ale dla kogoś kto tam spędzi jakiś czas to jest wyjątkowe miast - tak jak dla nas - :)
A czesto bywasz w Bytomiu??

Bershka mnie kiedyś kochana też tak nie mogli wypędzić na zwolnienie, ledwo siedziałam a na zwolnienie nie poszłam, ale stwierdziłam, że zdrówko ważniejsze, później i tak mi nikt za to nie podziękuje

Royanna tymczasem:-)

Margarittka dopiero teraz doczytałam:-):-) tak pięknie już tam macie??:happy: nosz kurde, a u mnie chlapa na całego:wściekła/y: lecę do Ciebie:-):-):-)

Becia a dziękuję- dizewczynki ok.Martysia coś marudzi,ale to chyba nic groznego.Niki zaraz sie obudzi:dry: Odkad zaczeła się "puszczac" musze miec oczy wszędzie:-D

Niki to teraz będzie sama domek zwiedzać:-):-):-)
a Martysia dalej tak chętnie do szkoły maszeruje w weekendy?:-):-)

No i pospane :sorry2: Wiem,ze teraz bedzie sama dom zwiedzała,ale poki co to Ci mowie- wszedzie musisz isc za nia:-D A co do Miśki to tak:tak: Sobota i szkoła mogłaby być codzien.Choc do tej irlandzkiej tez śmiga bez problemów co mnie/ nas niezmiernie cieszy :-)
A Tobie juz lepiej?

Zmykam- moze w jej popołudniowej drzemce uda mi sie zajrzec.

buziale

jasne kochana leć do małej, co by Ci dziecię gdzieś samo na zwiedzanie nie wyruszyło:-):-)
dlaczego moje nie pałają taką miłością do szkoły :baffled:hehe:-)
a u mnie choróbsko się odczepić nie może coś, a i chyba Bronek się we znaki daje,od jutra już po całej rano i wieczorem, bojem siem:-)
:baffled: już jestem taka jakaś
a co będzie 2*dziennie po całej:-)

buziaki do później :-)

reklama
Boszeeee, wreszcie dogoniłam te posty :wściekła/y:, bo piszecie dziś że :szok: A ja roboty w pracy tyle miałm, że dopiero o 12 luźniej się zrobiło....

Widzę, że mężczyzna z nami został :-) i jeszcze dobrze gada :-D dać mu... tej Inki :-D

GIE-OSKA kup jutro jeszcze jeden i siknij... każdy dzień więcej, to większe stężenie betki, to ta kreska co dziś blada, wyszła powinna być mocniejsza...
A meżowi nic nie mów, że znów kupiłas, ;-) mój to też taki "ekonomista" :-D:-D i takie drobiazgi po 10zł. wypomina :-D:-D ale jak konkretnie wydam, to nic nie powie :-D:-D

A ta kawa z cykorią z tej reklamy co facet usługuje 2 kobitkom, to RICORE :-)

Idę szukać PYSZCZKA na n-k... :-)

Do góry