reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Wg tej rozpiski w tym mscu moja owu przeszła do przodu o cały tydzień! Więc nie było jej 09.07 tylko 16.07! A my seksowaliśmy dwa dni po tym [emoji23]

U mnie też 50% sprawdzalności ;) wg tego starszy syn powinien być dziewczynką - wg chińskiego też. Aż sprawdziłam czy mu przez noc nic nie odpadło hehehehehe :D

U mnie też 50% sprawdzalności ;) wg tego starszy syn powinien być dziewczynką - wg chińskiego też. Aż sprawdziłam czy mu przez noc nic nie odpadło hehehehehe :D

Z chińskim kalendarzem to też ponoć jakieś jaka są, bo my liczymy wg swojego kalendarza, a to chodzi by przeliczyć na chińskie lata.
Jak tak przeliczyłam, to mi się przy obu chłopcach zgadzało.
A teraz z każdego msca powinna mi wyjść dziewczynka.

Dziewczyny teraz doczytałam, ze ten kalkulator Jonasa, ma wysoką sprawdzalnosc tylko wtedy jak miałyście owulacje w tych dniach co pokazuje +-2 dni. Jak wasza owulacja pokryje się z tą księżycowa to wtedy sa duże szanse na daną płeć.

reklama
Do góry