reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie wychodzi, że gdybym zaszła w lipcu miałabym córeczkę. A w sierpniu muszę odpuścić, bo chłopak [emoji23] muszę czekać do września wg tabelki.
IMG_2203.JPG

Załączniki

• IMG_2203.JPG
    IMG_2203.JPG
    282,1 KB · Wyświetleń: 229
reklama
Z synka powinna być dziewczynka, ovu miałam ok.14 maja ;)
Screenshot_2018-07-27-09-18-59.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-07-27-09-18-59.jpg
    Screenshot_2018-07-27-09-18-59.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 583
Mihasiaaa no ale spójrz, że jednak Maj mialas 'boy'
Czy kalendarz jednak działa co do dnia...? No nie wiem trzeba się Domi pytać

Albo sorry ... od 18 maja jest boy wiec 14 powinna być girl. No ogólnie spoko ciekawostka. Tylko ja nie znam dokładnej godz ur mojej. A owulacje miałam w dzień kiedy wyjechaliśmy i wpisując moja lokalizacje a później docelowa mam zupełnie inne wyniki ha ha

reklama
Albo sorry ... od 18 maja jest boy wiec 14 powinna być girl. No ogólnie spoko ciekawostka. Tylko ja nie znam dokładnej godz ur mojej. A owulacje miałam w dzień kiedy wyjechaliśmy i wpisując moja lokalizacje a później docelowa mam zupełnie inne wyniki ha ha
Hehehe, to dobre. Ja czuję, ze teraz bedą jajca, więc u mnie też pewnie 50/50. Chyba, ze liczy się cały miesiąc, ale to by było bez sensu, bo przy synku mam od 18 do 18 a teraz od 28 do 28 miesiąca.

Do góry