reklama
kredkaczarna
Fanka BB :)
Haha moze leeleeth [emoji14]
U mnie dziś ostatnia tabsa clo... pokładam nadzieje ze uda się zajść
Zaciskam kciuki jeszcze mocniej [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Grabcia123
czesc dziewczyny. ja sie troche lepiej czuje bo czasami pobolewa podbrzsze ale tez pachwina prawa..gin dopiero za ok 2 tyg, teraz go nie ma za tydzien @..mam dzwonic zaraz po @.
Zazdroszcze wszystkim testowania co do planowania płci...własnie czytałam Artykuł w ktorym obalono ,że w owu jest chłopiec..najnowsze badania pokazuja ze ze stosunku w owu jest wiecej dziewczynek...no cóż...w co wierzyc...ja pozostaje przy diecie, przy suplach...ale co do dnia kied...wyjdzie w praniu czy bedzie przed owu czy w owu..ale jesli w owu znow bede miec dylemat czy na kroliczki czy trzymać abstynencje...
Zazdroszcze wszystkim testowania co do planowania płci...własnie czytałam Artykuł w ktorym obalono ,że w owu jest chłopiec..najnowsze badania pokazuja ze ze stosunku w owu jest wiecej dziewczynek...no cóż...w co wierzyc...ja pozostaje przy diecie, przy suplach...ale co do dnia kied...wyjdzie w praniu czy bedzie przed owu czy w owu..ale jesli w owu znow bede miec dylemat czy na kroliczki czy trzymać abstynencje...
Ostatnia edycja:
Ja nie brałam clo wiec nie wiem. U mnie po Lukrecji 6dni była. Zawsze punktualnie [emoji6]
Coś sobie roje [emoji7]
Zobacz załącznik 863645
Nosi mnie tak, że nie wiem. Raz mi sie chce płakać za chwile krzyczę [emoji85][emoji23]
I czekam na dzień testu [emoji85]
A obiecałam sobie, ze odpuszczę [emoji85]
LELEETH kciuki za twoje różowe i zdrowe marzenie !!!
Justyna_maj2017
Mój test z rana [emoji1]
Zobacz załącznik 864001
Gratulacje [emoji16][emoji16][emoji16]
Który to dc? Ile dpo?
Ales mi humor poprawiła
mihasiaaa
Gratulacje kochana, ale fajnie. Sypią sie dwie kreseczki jupiii Przypomnij Ty ma chłopca?Mój test z rana
Zobacz załącznik 864001
Dziewczyny gratuluję kreseczek! @Justyna_maj2017 i @mihasiaaa ogromnie sie cieszę!
Chciałam tylko dodać że u mnie z synem w 6 tygodniu (5+3) był tylko pusty czarny pęcherzyk ciążowy. Później dwa tygodnie najwiekszego stresu na świecie i było już 1,5 cm dzidzi z seduchem. Więc jak ktoś ma cierpliwość to lepiej poczekać z USG, a jeśli nie ma to być dobrej mysli
Co do moich planów to w lipcu planuję zejsc z leków i w sierpniu przy dobrych wiatrach zaczynam starania.
Chciałam tylko dodać że u mnie z synem w 6 tygodniu (5+3) był tylko pusty czarny pęcherzyk ciążowy. Później dwa tygodnie najwiekszego stresu na świecie i było już 1,5 cm dzidzi z seduchem. Więc jak ktoś ma cierpliwość to lepiej poczekać z USG, a jeśli nie ma to być dobrej mysli
Co do moich planów to w lipcu planuję zejsc z leków i w sierpniu przy dobrych wiatrach zaczynam starania.
reklama
Millo
Marzycielko nie sądze,że Bóg dalej nam takie okropne lekcje..ze karze za coś..daje nauczki.My to sobie tak tlumaczymy bo najłatwiej nam oceniac negatywnie samych siebie i wpędzac w poczucie winy.Maziajka,ja i inne dziewczyny poroniły a mimo to mają swoje wymarzone córeczki..to tak po prostu nie działa a zyjac w poczuciu winy jak to napisalas do konca zycia nie wyjdzie Ci na dobre.Teraz takie wytlumaczenie jest dla Ciebie najprostrze.Mam nadzieje ze czas wyleczy rany i dostrzezesz kiedys cos jeszcze głębszego w tym wszystkim i to ze przede wszystkim to nie była kara.Buziaki:*
Podziel się: