reklama
kredkaczarna
Fanka BB :)
Kochane a rozjasni mi ktoras skroty?
CM
DH
BD
FR
FGD
DTD
Bardzo prosze :*
Ps ja znow na atybiotyku
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
CM
DH
BD
FR
FGD
DTD
Bardzo prosze :*
Ps ja znow na atybiotyku
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Gosica
Mihasiaa, piękny balonik. [emoji12]
Tak, zakwasilam się ale do pH 4,5-4,7. Porem pH sprawdzałam przez kolejne 1,5 dnia i bylo OK.4,7. Uzylam Rephresh dosłownie tyle co na palec. Mnie cały czas zastanawia fakt czy cześć plemników już podczas stosunku nie wędruje wysoko i możemy sobie robić zakwaszania itp a na te plemniki powyzej, zakwaszanie po prostu nie działa.Ja odnoszę wrażenie ze Rephresh inteligentnie zakwasza, wcześniej uzywalam Medivag i nie zachodziłam. Prawda jest tez taka ze chyba więcej wkładałam tego żelu.
Kredkaczarana, CM-cervical muscus-śluz, DH-dear husband,mąż, partner; BD-baby dance-sex; FR-frequent release, częste przytulanka; fgd-nie wiem, DTD-nie pamietam, cis chyba związane z przytulankami. Dziewczyny poprawcie jeśli namieszałam [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, zakwasilam się ale do pH 4,5-4,7. Porem pH sprawdzałam przez kolejne 1,5 dnia i bylo OK.4,7. Uzylam Rephresh dosłownie tyle co na palec. Mnie cały czas zastanawia fakt czy cześć plemników już podczas stosunku nie wędruje wysoko i możemy sobie robić zakwaszania itp a na te plemniki powyzej, zakwaszanie po prostu nie działa.Ja odnoszę wrażenie ze Rephresh inteligentnie zakwasza, wcześniej uzywalam Medivag i nie zachodziłam. Prawda jest tez taka ze chyba więcej wkładałam tego żelu.
Kredkaczarana, CM-cervical muscus-śluz, DH-dear husband,mąż, partner; BD-baby dance-sex; FR-frequent release, częste przytulanka; fgd-nie wiem, DTD-nie pamietam, cis chyba związane z przytulankami. Dziewczyny poprawcie jeśli namieszałam [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Luisa2018
Mihasia szczerze to mi nigdy nie wychodzą pozytywne testy. Widocznie mam jakiś szybki pik lh czy coś, nigdy nie umiem trafić a w okresie owu robiłam co 2h i już mocna kreska a nagle z rana co raz słabsza. Może w nocy był pik albo testy lipne sama nie wiem
reklama
mihasiaaa
Ja chyba po tym Saw Palmetto mam wyczuwalna ovu. Boli mnie podbrzusze i jajnik i testy mocna kreska. Wczesniej ciezko bylo mi stwierdzic kiedy mam ovu, ale po prostu nie przykuwalam uwagi, sama juz nie wiem....
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: