reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pyszczek, Kiki spać nie moge odkąd zaszłąm w ciążę. Nie wiem dlaczego. Mam czujny sen jak nigdy. Wystarczy ze mąż zachrapię lub syn coś powie przez sen i koniec. Budzę się regularnie ok 2.00 w nocy i przekładam się z boku na bok. Poza tym śpię na brzuchu i nie wiem czy to nie szkodzi dzidzi :zawstydzona/y::confused:

reklama
Kiki sama nie wiem czy to oznaka, staram się nie szukać objawów i o tym nie myśleć..;-) ale moooże ....:-)

Bershka ja kiedyś bardzo lubiłam na brzuchu spać,ale mi przeszło i teraz tylko na plecach usypiam, ale właśnie ostatnio mi to nie idzie :confused:

Anufifi co to to nie kochana! :-D Już ja się na betkę nie skusze na razie :-) Ostro czekam do soboty do zwyklego testu..:tak:

Anufifi kochana ja cos wiem o bezsilnosci...
bedzie dobrze napewno! damy rade! :tak:

Pyszczek boskie ciuszki!
jak ty masz cykle 26 dni to juz bys mogla w sumie testowac ;-)

Kiki nie bardzo rozumiem... on sie obrazil bo wyszlas z domu bez komorki??
a interesuje sie chlopcami przez te dni? bo rozumiem ze na ciebie jest zly ale z dziecmi utrzymuje kontakt? :baffled:

aaaaaa to Sylwuś usprawiedliwiona:-):-):-) czekamy na serduszka :-):-)
jaki sierpień? Kiki ja nie wiem,o co chodzi, ale wiem, że będzie dobrze, musi być dobrze:tak::tak:

reklama
Kicia , Anufifi mogłabym zatestować wcześniej, ale się boję... na suwaczku pokazuje że mam dwa dni do końca cyklu, czyli 3 dni do @ - powinnam dostać 27go. Ale do 28go będę brac luteinę, więc pewnie mi się cykl wydłuży i jeśli @ przyjdzie to w niedzielę 29go. Tak więc jeszcze kilka dni niepewności, ale też nadziei, bo jakbym dzisiaj zrobiła i wyszła jedna krecha to byłby dół... A tak jak zrobię w sobotę to będzie już raczej pewne czy tak czy nie ;-)

Do góry