reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Do pewnej rodziny przyjechali goście. Wszyscy siedzą przy stole, a tu wchodzi synek gospodarzy i na cały głos mówi:
- Mamo, a mi się chce sikać!
- To idź się wysikaj, ale na drugi raz mów, że ci się chce gwizdać.
Przychodzi później:
- Mamo, mi się chce gwizdać!
- To idź sobie pogwizdać.
W nocy synek śpi z dziadkiem, który o niczym nie wie. Dziecko budzi się w środku nocy i mówi:
- Dziadku, mi się chce gwizdać!
- Nie wolno teraz gwizdać, bo jest noc.
- Ale mi się naprawdę chce gwizdać!
- Nie wolno, bo wszystkich pobudzisz.
- Ale ja już nie mogę!
- To zagwiżdż mi tak po cichutku i do ucha.

reklama
taaak ciuszki są bombowe:-):-)
ja ogarne sajgon ze środka pokoju:-):-)bo zamiast sprzątać dalej to ja siedze i z Wami pisze:-):-):-) to poszukam coś dla chłopczyków co by znowu powera dostać, bo przez ten brak jajka jakoś opadłam z sił

witam was kochane jak jedna pokolei.

beti ty to masz humor od rana,posmialam sie z tych kawalow twoich-dobre!

agnieszko za kasete nagrywanie nie place nic,u nas wszystko pokrywa ubezpieczenie,a u was drogo 180 zl,sporo sobie licza!

ptasiorek ja tez tym razem zajadam sie slodkim.ale moja siostra mowi ze na slodkie zajadala sie na davida a sledziami na patrycje i badz tu madra i pisz wiersze

bereshka a jak twoje sny juz minely ,czy dalej sni ci sie corunia,mi sny ustapily,dwa razy snilo mi sie ze dziewczynka dwa razy ze chlopczyk..

jarzebinko a ty gdzie sie podziewasz?

sylwia,czarodziejka pyszczek i wszystkie pozostale dziewczyny dziekuje za slowka otuchy,ale i tak jestem twardo smutna,zero kontaktu,czujecie blusa i to tylko za to ze jeden dzien nie bylam w domku i nie zabralam komorki ze soba,myslicie ze to normalne,mam nadzieje ze chociarz w szpitalu w sierpniu sie zjawi..ale mam dola,ryczec mi sie chce a tu nie ma lez..ale wy tu jestescie kochanie i pomorzecie przetrwac,sciskam was mocno..

Kiki witaj słonko:-):-):-) powiem Ci, że czuje się okropnie przez te wredne choróbsko, ale zarazem jest mi dobrze:-):-) bo od rana mogę tu z Wami być i to w tygodniu:-):-):-)

kurcze ja chyba nie w temacie, ale widze coś niedobrego, będzie dobrze rybko, odezwie sie, tulam mocno bardzo

Ostatnia edycja:
Kiki więc u Ciebie bedzie albo chłopczyk albo dziewczynka :-D;-)

nie mam już snów o dziecku, w sumie to mało co teraz śpię w ciąży. Budzę się kilka razy w nocy :crazy::no:

Anufifi no ja myślę! :-)

Beti współczuję choróbska, mnie też coś bierze właśnie, ale fajnie że jesteś z nami :-) a ja te ciuszki oglądam i dla chłopca i dla dziewuszki i się nakręcam :-)

Kiki pamiętaj że masz nas :tak: a Mężulo się na pewno w sierpniu zjawi, nie martw się, ściskam Cię mocno ;-)

Bershka a dlaczego nie możesz spać?? Ja własnie też ostatnio budzę się kilka razy i nie mogę jakoś na wznak spać tak jak lubię, tylko na boku muszę, nie wiem co to jest...:baffled:

Kiki więc u Ciebie bedzie albo chłopczyk albo dziewczynka :-D;-)

nie mam już snów o dziecku, w sumie to mało co teraz śpię w ciąży. Budzę się kilka razy w nocy :crazy::no:
bereshka to ty nie samotna,ja to prawie wcale nie spie:-:)no:,jak spie z dwie gozinki to jest dobrze,stres i ta ciaza,noce zerwane,prosze tylko boga by dziecinka taka nie byla,ze bedziemy cale noce siedziec:tak::szok:

reklama
Kiki no ja mam nadzieje ze sie pojawi wczesniej niz w sierpniu ...przejdzie mu...nie martw sie ....

Sylwia ma od dzisiaj męża wiec jest usprawiedliwiona :)

Pyszczek a Ty sie na betkę nie skusisz ????:-D:-D:-D:-D

Do góry