reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
I ja też !! Ona pewnie biedna tak samo to jest nie do opisania stress ale cieszę się że zrobiłam ta 3 bete..ostatnio dwie były ok 3nie robiłam i nie spodziewalam się tego co się stało tykkk że tam z 78 było 146 a nie 530 hehe , teraz jestem spokojniejsza@Marzycielka86 bo ja tu jajo zniosę!
W nocy nie spalam zatem robię obiadek i ide pod kocyk z tych nerwow zapomnialam o kebabie
kitqa
@baby_girl Mylisz się bardzo mówiąc o tym że słabe nasienie sprzyja poczęciu dziewczynki. W ramach przypomnienia i sprostowania
Nasienie słabe oznacza mniejszą zdolność do zapłodnienia,(jak również że plemniki są mniej ruchliwe, zła lepkość spermy, żywotność, jest ich mniej itp ) a nie oznacza to że w takim nasieniu masz więcej plemników z chromosomem x. Ponadto powszechnie wiadomo że nawet w slabym nasieniu masz tyle samo plemników z chromosomem x i y. A płodność mezczyzny oznacza zdolność do zapłodnienia kobiety (a nie jak sugerujesz do poczęcia chłopca) Poza tym od dawna wiadomo że to właśnie plemniki z chromosomem Y są słabsze (alr i szybsze) i to one giną jako pierwsze pod wpływem np wysokiej temperatury.
Pisała tu zresztą jedna z dziewczyn że mąż ma słabe nasienie czyli ma mniejsza zdolność do zapłodnienia a w domu ma chłopców!
A zakwaszają się, stosując lubrykanty i co tam jeszcze sprawiasz że obniżasz swoją płodność bo żaden plemnik nie jest w stanie (w takich warunkach) dotrzeć do jaja i go zaplodnic.
Edit: @Kruszynka123 Gratuluję bety! : )
Nasienie słabe oznacza mniejszą zdolność do zapłodnienia,(jak również że plemniki są mniej ruchliwe, zła lepkość spermy, żywotność, jest ich mniej itp ) a nie oznacza to że w takim nasieniu masz więcej plemników z chromosomem x. Ponadto powszechnie wiadomo że nawet w slabym nasieniu masz tyle samo plemników z chromosomem x i y. A płodność mezczyzny oznacza zdolność do zapłodnienia kobiety (a nie jak sugerujesz do poczęcia chłopca) Poza tym od dawna wiadomo że to właśnie plemniki z chromosomem Y są słabsze (alr i szybsze) i to one giną jako pierwsze pod wpływem np wysokiej temperatury.
Pisała tu zresztą jedna z dziewczyn że mąż ma słabe nasienie czyli ma mniejsza zdolność do zapłodnienia a w domu ma chłopców!
A zakwaszają się, stosując lubrykanty i co tam jeszcze sprawiasz że obniżasz swoją płodność bo żaden plemnik nie jest w stanie (w takich warunkach) dotrzeć do jaja i go zaplodnic.
Edit: @Kruszynka123 Gratuluję bety! : )
baby_girl
Kitqa oby tak było, bo wtedy jest szansa, że i mój mąż spłodzi córkę hehehe mówię, to jakieś moje obserwacje tylko, nie są poparte naukowymi teoriami człowiek chyba chce zwyczajnie wierzyć w cokolwiek i mieć nadzieję, że się uda
Co do tego, że to Y są słabsze to o to mi chodziło właśnie - jak facet ma słabe nasienie, to tych słabszych Y ma może nie tyle mniej, co są na tyle słabe, że prędzej giną. Sama nie wiem. Ale jak wyżej - człowiek chce wierzyć w cokolwiek
Miciurka, powiedz mi proszę czy Ty się zakwaszasz (żelami, globulkami itd)? Czy to olałaś?
Co do tego, że to Y są słabsze to o to mi chodziło właśnie - jak facet ma słabe nasienie, to tych słabszych Y ma może nie tyle mniej, co są na tyle słabe, że prędzej giną. Sama nie wiem. Ale jak wyżej - człowiek chce wierzyć w cokolwiek
Miciurka, powiedz mi proszę czy Ty się zakwaszasz (żelami, globulkami itd)? Czy to olałaś?
Ostatnia edycja:
Kruszynka123
Tak, smiejcie sie jak chcecie ja nawet z nim spiePrzyszedł pasek dziewczyny wy go ciagle nosicie?
kredkaczarna
Super kruszynka [emoji173]
Czekamy na wiesci od Marzycielki
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy na wiesci od Marzycielki
kredkaczarna
Ja pewnie dostane w rpzyszlym tygodniu bo pozno napisalam kiedy ty pisalas Luisa?
reklama
kredkaczarna
A laski ja tez sie pochwale przyszly mi dzis olejki do kominka juz eukaliptusowy wypalony i skropilam termofor lawenda i kamyczki-czarny turmalin . No i wypralam te słodkie male dziewczece skarpeteczki [emoji173]
Podziel się: