reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

czesc dziewczyny...ale sypie snieg u Was tez??normalnie masakra na miescie...drogi nie odsniezone,tramwaje sie spozniaja totalny chaos....jeszcze dzis i woolneeeeee;-)
Pyszczek rozumiem Cie co czujesz..ja tez mam zalamki ze tym razem sie nie udalo bo zadnych objawow nie mam ale to chyba jeszcze za wczesnie zeby cos bylo...poza tym my baby chyba za duzo o tym wczystkim myslimy i sie przejmujemy bo juz chcemy bobaski ehh zycie;-(
Anufifi a ja nie widzialam zadnych Twoich zdjec na forum..czemu??;-(Materacyk napewno dzis kupicie i sie wyspisz na antresoli a jutro zdjecia widzimy na forum;-)

reklama
Witam dziewczyny...

Ja zgodnie z umową z Czarodziejka dzisiaj rano zamówiłam sobie do łóżka kawę INKE ...i Wam polecam :)

Gie-oska na str 1158 ten hipopotam to ja :) hehe

aaaaaaaaaaaaaa widze super zdjecia..ja takich nie mam;-(w sumie nie wiecz czemu takich zdjec sobie nie robilam??:crazy::crazy:

Anufifi ale slicznie:)
I brzuszek gladziusienki....Super tak powspominac co? To pewnie z Tomeczkiem?
Ania ja tez tylko kawę Inkę......zero kofeiny!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Czesc kochana ...
na poczatku prosze bardzo ...
images

tak te sa z Tomusiem :)dopiero wczoraj je dostałam od kolegi który nam robił ...heh

OOOO udalo sie))))
Maciuś nadal śpi...troche mi sie szwedal w nocy...a teraz odpyspia :)
Jade dzisiaj do pracy po Pit....
A poza Tym to przyjeżdza dzis do nas pani doktor...niech zajrzy mackowi w gardlo i go zbada...
Oka ja lece....
Anufifi a wiesz ze jest kawa Inka taka cynamonowo,imbiroro,gożdzikowo, kardamonowa? to byla edycja swiateczna ale bardzo dobra!!!!!

reklama
anufifi chyba faktycznie znowu sie nudzimy w pracy hehe...kawke taka to i ja poprosze;-)
Czarodziejka sliczny brzusio tylko pozazdroscic;-)

Do góry