reklama
Leeleeth-kciuki za twoj test ! Trz piwkuje , a maz to juz mowi ma dosc piwa haha [emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój tez już protestuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
belle81
Fanka BB :)
Miciur-ka gdybym wiedziała że tak zareaguje to na pewno bym nie powiedziała. Liczyłam na jej profesjonalizm i przeliczylam się. Mam nauczkę.
Luisa wiem że wino czerwone wytrawne pije się na poprawę endometrium...
Piwo to chmiel więc jak najbardziej tak. A alkohole wysokoprocentowe trudno powiedzieć,na poprawę nastroju
Luisa wiem że wino czerwone wytrawne pije się na poprawę endometrium...
Piwo to chmiel więc jak najbardziej tak. A alkohole wysokoprocentowe trudno powiedzieć,na poprawę nastroju
J
Jabłuszkowa
Gość
Mierze. Rano mam skok w dzień owu. Ale jak mam to godzinowo rozgryźć żeby było na metodę o+12?Jabłuszkowa-mierz temp! To złapiesz owu dokladniej
Belle-ja bym wymyslila cos a bym prawdy jej nie pow[emoji23][emoji85]
Kredka-nie mam mozliwosci bety zrobic :/ zadupie
Luisa wino ,piwko , ja mojego napoje przed staraniami
belle81
Leeleeth no brzmi dobrze. Czekamy z Tobą. Jutro nie zapomnij nasikać gdzie trzeba@Miciur-ka przykro mi
@Luisa2018 tak Ci sie wydaje bo wszędzie doszukujesz sie metody na corke [emoji23] jak my wszystkie, prawda jest taka, że nic nie da Ci pewności. Nawet 90% to zawsze jest zero jedynkowe. Albo będzie dziewczynka, albo chłopiec [emoji6]
U mnie dziś temp 36,9 [emoji54] nie ogarniam. Ze zdziwienia siku zrobiłam i zapomniałam o teście [emoji38]
Wiec albo jestem w ciąży albo znowu coś z progesteronem.
Ja pije piwo, bezalkoholowe, wg mnie to chodzi o puste kalorie. Ale to moje domysły.
Jutro test!
@belle81 mdłości są, rzyganka są, słabo mi sie robi i jest mi gorąco [emoji16]
No brzmi dobrze, ale wole sie nie nakręcać bo to chyba nie możliwe?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I cudaśny różowy kiciuś Oby na szczęście.
kredkaczarna
No prognozy supe4
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Belle- ludzie sa dziwni nie ma co sie przejmowac ,
Leeleeth- oby slodka maskotka przyniosla ci szczescie moze jednak nie wszystko stracone
Jabłuszkowa- ja mierze temp 2 razy bo jak musze wstac do malego to zmierze i o mojej stalej porze czyli zawsze mierze jakby o 2 porach w nocy lol
Leeleeth- oby slodka maskotka przyniosla ci szczescie moze jednak nie wszystko stracone
Jabłuszkowa- ja mierze temp 2 razy bo jak musze wstac do malego to zmierze i o mojej stalej porze czyli zawsze mierze jakby o 2 porach w nocy lol
reklama
kinga_z1
Lele śliczny kotek oby oby a temp obiecujaca[emoji4][emoji106]
Szczypiorkowa, sprzedała nam Kitqa niegdyś dobry tekst na takie durne przytyki (Ja to trzymam gdyby u nas była druga córka A komentarze ludzkie były nie na miejscu)- "dobry fachowiec trzyma się jednej roboty"[emoji6][emoji4]
Dziewczyny pisać mi co na chłopca robiliście: namiętność będzie, wiesiolek jest, potas, herbata zielona i czarna, dużo kcal, beda irygacje tak dla pewności, żel per seed zamówiony, testy owu czekają, mąż pije kawę i cole, bierze wit E, cynk. Co jeszcze?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Szczypiorkowa, sprzedała nam Kitqa niegdyś dobry tekst na takie durne przytyki (Ja to trzymam gdyby u nas była druga córka A komentarze ludzkie były nie na miejscu)- "dobry fachowiec trzyma się jednej roboty"[emoji6][emoji4]
Dziewczyny pisać mi co na chłopca robiliście: namiętność będzie, wiesiolek jest, potas, herbata zielona i czarna, dużo kcal, beda irygacje tak dla pewności, żel per seed zamówiony, testy owu czekają, mąż pije kawę i cole, bierze wit E, cynk. Co jeszcze?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: