szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Ehhhh u nas z przytulankami kiepsko tylko poerwszy dzien dni plodnych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak poprawione ale tylko 1x w owu, pożniej niestety nie było okazji i finalnie mąz musiał się wstawić wpracy ... dziś drugi dzien owu, testy w zasadzie juz blade ale wieczorem liczę na jakieś przytulankiImama- ale ciocia wyrocznia Wow - niech za nas się pomodli hahhaha,
Szczypiorkowa -te testy chyba już ciemniejsze nie będą chociaż ka raz czy dwa miałam na nich "blazing"aż szok w sumie , poprawialiscie?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Nic nie daje bo nigdy nie bylo takiego problemu... Obie cory były w pierwszyn strzale więc nawet nie myslalam o tym...Szczypiorkowa, super ze zdarzyliscie poprawić. Dajesz mezowi lukrecję, szyszki? U mojego męża tez kiedyś była moc ze tak powiem. Ale podobnie jak u Was momentami podczas przytulanek nie daje rady i myśle ze to te suple + wiek (prawie 40) robi swoje. Tez się denerwuje ze dyktuje co kiedy i jak. Ale zależy mu na dziecku zwłaszcza na córce i probuje powierzyć te misje mnie. Wiec spokojnie, może teraz macie cięższy okres tak jak my w zeszłym cyklu i jeśli teraz nie zaskoczy to kolejny cykl będzie lepszy pod tym względem. Głowa do góry! [emoji12]
Miciurka, dzisiaj jak wstałam miałam pH 5,5 dlatego zaaplikowała 1/3 dawki Medivag. Teraz probuje wyczaić ovu. Jak wrócę z pracy zatestuje, ciekawe czy już będzie biel i ovu wkrótce.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jedna 6 druga 1 roczekImama co tam pisałaś o swojej cioci nie doczytałam, musiałam przeoczyć wpis :/
Jak się czujecie? Już tylko 2mjesiace! Zostały. Tak to zleciało a jeszcze wczoraj pamiętam twój pozytywny test i ta radość [emoji7]
Szczypiorkowa w jakim wieku masz swoje dziewczynki? Dobrze ze poprawiliscie, teraz trzymamy kciuki [emoji110]za dwie kreseczki : )
Miciurka kiedy testujesz?
W BDM nie ma mowy o żadnych dietach i splach?
O dziewczyny a pro po płynu do higieny intymnej, nigdy nad nim się nie zastanawiałam. Używam Lactacyd pharma nie ma na nim napisanego żadnego ph. Wiecie który płyn ma wyższe ph na chłopca?
Zonami Gratuluję masz potwierdzona płeć na dobrym sprzęcie także szaleje z różowymi zakupami [emoji41]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom