reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No wiem że przezyłaś ostatni cykl, mi tez było smutno z Twojego powodu...:confused: Tym bardziej że wszystko było zgrane, wiec jak wczesniej przy chłopcach się udało od razu to teraz też powinno....ale tylko Bóg o tym decyduje, gdybyśmy my mogły decydować o życiu...kto wziąłby na siebie taką odpowiedzialność..:sorry2:

Miejmy nadzieję że nie będzie potrzebne :tak: Bo po co niepotrzebnie Mężulka zmuszać do robótek ręcznych! :-D:-D:-D

A wychowanie synów to kurcze...niełatwe zadanie - tak mi się wydaje!

Fajnie Ci że sama masz dobrą teściową :tak: Ja na swoich teściów też nie mogę narzekać, ale na szczęście nie mieszkamy już z nimi :-) No cóż - jak to się mówi - nadgorliwość jest gorsza od....czegoś tam (nie pamiętam :)

Ostatnia edycja:
No robótki ręczne .....w obcym miesjcu ...echhh...lepiej nie ....

Wiesz z córkami pewnie nie łatwiej ...musza być skoleji dobrymi zonami :-D:-D:-D...

Tak czy tak kiedyś nas zostawią .....o matko szybko zmieńmy temat ....:-D:-D:-D

Tak więc ...doopa mmnie okropnie boli
nie wiem jak wróce do domu...
a ja jakbym w przyszłym cyklu zaszła to miałabym z grudnia jak Tomusia ....
a co za tym idzie wszystkie ciuchy ciążowe by grały :) heh...

No właśnie nie wiem dlaczego dziewczyny niektóre narzekają żeby nie rodzić dzieci pod koniec roku...Dla mnie to żadna różnica ;-)

A ja zaraz idę na te zakupy, póki słoneczko świeci, to przyjemniejszy będzie spacer :tak:

Dobrze Anufifi że "tylko" się potłukłaś, a nie połamałaś....rożnie to bywa na takim lodzie..:baffled:

Ojoj Ptasiorku to mnie nie pocieszyłaś....:baffled::confused:........:-D:-D:-D
No ale w końcu się udało i jaka dzidzia słodka! :-)

No.. bo.. taki dopracowany egzemplarz :-D:-D:-D

Co do tego nakręca się, to wraca i pojawiają się myśli, że czeka mnie powtórka z tamtych czasów... i znów tyle cykli mnie czeka bezowocnych starań... ach... Weź tu człowieku się nie nakręcaj... jakby się odrazu udało, to nie było by czasu się nakręcać :-p:-D

Ptasiorku i za łatwo by było, a tak można synowi lub córce kiedyś powiedzieć - widzisz ile się o Ciebie staraliśmy!!! heheh....żarty..:-D:-D:-D
Nie martw się, może szybciej pójdzie :tak:

Tomka mam z grudnia a Filipka ze stycznia ...ja myślałam o rodzeniu w lecie , ale spieszyło mi sie za bardzo :-D:-D:-D:-D i nie narzekam ....teraz tez myslałam o przesunieciu ale nie wytrzymam ...chyba ze nie zaskoczy to ...no wyjdzie jak wyjdzie ....jak widac na tym watku czasem czlowiek nie ma na to nic a nic wpływu....

reklama
Ja też jak zaczynałam starania to miało wyjść na lipiec-sierpień, tak się akurat złożyło z naszą decyzją, zresztą oboje z M jesteśmy z sierpnia, dwa Lwy i pomysleliśmy że fajnie by było mieć małe Lwiątko..:)
Ale jest jak jest i teraz każdy termin jest dobry :tak:

Oki kochane koleżanki, ja uciekam na razie na te zakupy, będę potem jak już obiadek skonstruuję!

Buziaczki ogromniaste! :-)

Ostatnia edycja:
Do góry