reklama
Imama
Fanka BB :)
Leeleeth ciekawe. Ale ja nie wierze. Po pierwsze w regulaminie pisze ze nie ponoszą odpowiedzialności za błędy w próbce moczu wiec pewnie strata kasy i 50/50. To samo co w Meksyku robią microsort chyba nazywa się to dr ericsson jakoś tak. I oni selekcjonują spermę i odsyłają do ciebie. Mega dużo dziewczyn się żaliło.
Jeśli chodzi od nich o teorie to jedynie to faktycznie ten wegetarianizm. Ja nie jadłam mięsa i już wcześniej o tym pisałam ze są badania na ten temat. Chociaż z drugim synem byłam weganka i powinnam mieć córkę a teraz No same wiecie. Tez zero mięsa plus inne wydziwianie.
Jedynie co to aż mi serce stanęło jak przeczytałam ze ludzie z dwoma dziećmi tej samej płci maja większe prawdopodobieństwo na dziecko następne również tej samej płci. No ale to prawda sama jestem tego świadoma. Chociaż gdzieś były statystyki ze nie. Kiedyś tu wklejałam.
Kitqa może faktycznie usg 3D by było najleeijszym rozwiązaniem. W późniejszych tc lepiej na nim widać. A pewności i spokój jest bezcenny
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jeśli chodzi od nich o teorie to jedynie to faktycznie ten wegetarianizm. Ja nie jadłam mięsa i już wcześniej o tym pisałam ze są badania na ten temat. Chociaż z drugim synem byłam weganka i powinnam mieć córkę a teraz No same wiecie. Tez zero mięsa plus inne wydziwianie.
Jedynie co to aż mi serce stanęło jak przeczytałam ze ludzie z dwoma dziećmi tej samej płci maja większe prawdopodobieństwo na dziecko następne również tej samej płci. No ale to prawda sama jestem tego świadoma. Chociaż gdzieś były statystyki ze nie. Kiedyś tu wklejałam.
Kitqa może faktycznie usg 3D by było najleeijszym rozwiązaniem. W późniejszych tc lepiej na nim widać. A pewności i spokój jest bezcenny
Gosica
Aleksandra, gratuluje zdrowego synka. Starszy brat będzie przeszczęśliwy!
Kitqa, ale niespodzianka! Super, ze i Tobie marzenie się spełniło!
Uwierz, tak jak Ana! tez chciałabym kiedyś doświadczyć takiego uczucia, ehhhh rozmarzyłam się !
Marzycielka, czyli planujesz bez ulepszaczy po prostu działacie po pozytywie?
Katirl, dałaś mi nadzieje-wczoraj byłam na monitoringu i miałam jajeczko 18mm w lewym jajniku dzisiaj po południu chyba czułam ovu. Nieś jestem pewna ale czułam lekki ból w lewym jajniku.Za 2-3h działamy-myśle ze jeszcze nie będzie za późno!
Kitqa, ale niespodzianka! Super, ze i Tobie marzenie się spełniło!
Uwierz, tak jak Ana! tez chciałabym kiedyś doświadczyć takiego uczucia, ehhhh rozmarzyłam się !
Marzycielka, czyli planujesz bez ulepszaczy po prostu działacie po pozytywie?
Katirl, dałaś mi nadzieje-wczoraj byłam na monitoringu i miałam jajeczko 18mm w lewym jajniku dzisiaj po południu chyba czułam ovu. Nieś jestem pewna ale czułam lekki ból w lewym jajniku.Za 2-3h działamy-myśle ze jeszcze nie będzie za późno!
B
bibiU
Gość
Jak oni te sperme odsylają? Haha kurierem? dobre haha
gorligorligor
Bedronka hihihih kurierem może listonosz przynosi w kopercie
Imama- myśl pozytywnie! Nakręcaj się umiarkowanie
Kitqa-no to SZOK, NIEDOWIERZANIE, SZAŁ, Gratki ode mnie!!!!
Aleksandra-dwóch starszych braci dla księżniczki będzie w sam raz
Imama- myśl pozytywnie! Nakręcaj się umiarkowanie
Kitqa-no to SZOK, NIEDOWIERZANIE, SZAŁ, Gratki ode mnie!!!!
Aleksandra-dwóch starszych braci dla księżniczki będzie w sam raz
gorligorligor
kinga i kati przesyłam Wam fluidki na chłopczyka (mam trzech muszkieterów, to coś na temat chłopców już wiem
Z tym wegetarianinem
Dziękuję ale ja wolę fluidki na dziewczynkę bo już 2 chłopców mam...kinga i kati przesyłam Wam fluidki na chłopczyka (mam trzech muszkieterów, to coś na temat chłopców już wiem
gorligorligor
imama, a ciekawe ileż to miesięcy, by trzeba było nie jeść tego mięska? kilka tygodni, czy miesięcy?
lewy jajnik-u mnie chyba za każdym razem był lewy, jakiś czas temu czułam prawy i nawet mi się wydawało, że może z przytulanek coś jednak wyszło, ale potem dostałam dziwną @ i czar prysł.
A teraz mam 7 dzień cyklu i dziś widziałam śluz leki i ciągnący...no zwariować można! Czy mi okres wróci do jakiejś systematyczności? jak tu nie można nic wyliczyć kochane. Jak tak dalej pójdzie, to będę mieć loterię...a jak loteria, to większe szanse na boy u mnie.
Imama- dobrze Cię rozumiem...LeeLee- Ciebie też. Najgorsza jest myśl, w której musisz pogodzić się z kolejnym marzeniem, które nie będzie Ci dane i tak pogodzić się, przepracować to i być dalej szczęśliwym bez córki. W końcu przecież któraś ciąż u każdej z nas będzie tą ostatnią.
lewy jajnik-u mnie chyba za każdym razem był lewy, jakiś czas temu czułam prawy i nawet mi się wydawało, że może z przytulanek coś jednak wyszło, ale potem dostałam dziwną @ i czar prysł.
A teraz mam 7 dzień cyklu i dziś widziałam śluz leki i ciągnący...no zwariować można! Czy mi okres wróci do jakiejś systematyczności? jak tu nie można nic wyliczyć kochane. Jak tak dalej pójdzie, to będę mieć loterię...a jak loteria, to większe szanse na boy u mnie.
Imama- dobrze Cię rozumiem...LeeLee- Ciebie też. Najgorsza jest myśl, w której musisz pogodzić się z kolejnym marzeniem, które nie będzie Ci dane i tak pogodzić się, przepracować to i być dalej szczęśliwym bez córki. W końcu przecież któraś ciąż u każdej z nas będzie tą ostatnią.
reklama
gorligorligor
sorki Kati, źlem odczytała to wszystkie lecą do Kingi odrazu na twins boy!Z tym wegetarianinem
Dziękuję ale ja wolę fluidki na dziewczynkę bo już 2 chłopców mam...
Podziel się: