Dieta żeby podnieść wapń i magnez a odstawiłam potas i sód...a teraz starania jeden raz 3 dni przed ovu. Najstarszy ma 10 lat a młodszy 2.5Katirl czyli odstęp od owulacji byl który coraz bardziej do mnie przemawia hmmm a w jakim wieku masz chłopców? Czy dieta była niskokaloryczna czy nabiałowa żeby podnieść wapń i magnez?
reklama
To ta biała kreska to nub tak też ja myślałam że raczej tam nic nie odstaje tylko czemu gin zasugerował że to chłopiecKatirl ja tez bym obstawiala dziewczynke
Ana czekamy!
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Imama
Fanka BB :)
Przyszłamama ja tez robiłam odwrotnie wiec rozumie. Ja mam syna z 4 dni przed owu ale czytałam ze nawet Pirantha pisała ze 4-5 dni przed więcej chłopców bo wtedy jest wzrost estrogenu i chyba nawet testosteronu. Wiec teraz po pozytywie działałam i bałam się ze za szybko owu się przesunie i będzie zaś 4 dni przed. Ale zgadzam się z Maran ze to wg mnie nie ma znaczenia.
Gosica ja niestety ale 3 tyg muszę czekać. Idź na monitoring dobra sprawa w 12 tc chodzą właśnie.
Kiti witaj. Różniez mam dwóch synów i teraz w 14 tc jestem. Z twojego zdjęcia myśle nic wyczytać nie idzie bo końcówka nuba zakryta nóżka, masz jakieś inne zdjęcie? Lekarz mógł więcej widzieć. U mnie z nóżka piękna córeczka wychodziła a jak wyprostował nóżki to na końcu odstawało co może wskazywać na chlopca ale u mnie to był 12tc. Mi lekarz po 13 tc w obydwu ciążach zgadł ze synowie teraz byłam w 12+3 i niby tez synek. Ale to częste pomyłki wiec lepiej poczekać. Życzę córeczki. Nub się podnosi do 13 i 5 dni i wtedy jak się określa to blisko 100% pewności co do płci ale zależy od lekarza i sprzętu.
Maggie widać na zdjęciu ze charakterna dziewuszka taki uśmiech [emoji171]
Ana daj znać trzymam kciuki.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gosica ja niestety ale 3 tyg muszę czekać. Idź na monitoring dobra sprawa w 12 tc chodzą właśnie.
Kiti witaj. Różniez mam dwóch synów i teraz w 14 tc jestem. Z twojego zdjęcia myśle nic wyczytać nie idzie bo końcówka nuba zakryta nóżka, masz jakieś inne zdjęcie? Lekarz mógł więcej widzieć. U mnie z nóżka piękna córeczka wychodziła a jak wyprostował nóżki to na końcu odstawało co może wskazywać na chlopca ale u mnie to był 12tc. Mi lekarz po 13 tc w obydwu ciążach zgadł ze synowie teraz byłam w 12+3 i niby tez synek. Ale to częste pomyłki wiec lepiej poczekać. Życzę córeczki. Nub się podnosi do 13 i 5 dni i wtedy jak się określa to blisko 100% pewności co do płci ale zależy od lekarza i sprzętu.
Maggie widać na zdjęciu ze charakterna dziewuszka taki uśmiech [emoji171]
Ana daj znać trzymam kciuki.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ana87
naczekalam się .jednaosoba 40minut siedziala☹ powiedział ze dziewczynka .obstawia prawie na 100%.glowy se uciąć nie da bo ma jedna. miedzy nogami jest pępowina bo ja zalaczyl i świeciła.siusiaka nie widać.ppwiedzial ze wargi musza dokładnie dojrzeć.zdjęcia nie mam bo nie dało się zrobic ładnie.nadal jestem nie zaspokojona☹ wszystko pomierzyl i dzidek jest drobny.mimo ze z miesiączki 21tydzien to z usg pokazuję prawie 20. Ilość wod jest ok.mam przyjść pod koniec listopada zbadać jeszcze serduszko itp.
Marzycielka86
Imama a co oznaczają skróty FR,FBD,CFR w tych statystykach na GD?
Ana87 super wieści i uwierz już ze będzie córcia a nie zadreczaj się niepotrzebnie ;-)
Ana87 super wieści i uwierz już ze będzie córcia a nie zadreczaj się niepotrzebnie ;-)
Monia0281
Super Ana wiedziałam!jak mówi że prawie na 100% to ja już bym nie myślała inaczej[emoji4]Serdeczne gratulacje!!!
Sory dziewczyny ze się nie odzywalam, odkładam jeszcze testowanie 1-2dni bo to chyba za wcześnie bo może dziś być dopiero 9dpo, dzięki za pamięć, a kciuki trzymajcie dalej za mnie [emoji110][emoji110][emoji110]
Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app
Sory dziewczyny ze się nie odzywalam, odkładam jeszcze testowanie 1-2dni bo to chyba za wcześnie bo może dziś być dopiero 9dpo, dzięki za pamięć, a kciuki trzymajcie dalej za mnie [emoji110][emoji110][emoji110]
Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Podziel się: