reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ajlak to kciuki straszne za owocne staranka!!!
Ja miałam staranka raz zaraz po końcu krwawienia po poronieniu a przed tym krwawieniem co uznałam za @. @ dostałam w sobotę a raczej plamienie tj 27.05 a staranka były 25.05 kurde. Teraz patrzę ze jednak zapisałam te staranka! Wiec wychodzi ze 11 dni po starankach dzisiaj jest.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wlecialam sie przywitac, moze ktos mnie pamieta :)
U nas 35 tc, dziewczynka :) zycze wszystkim dwoch kreseczek i planowanych plci :) pozdrawiam. Katja [emoji173]️[emoji173]️
Katja 35tc, dopiero co planowaliśmy dziecko. Moja Sońka 6tyg. Kluseczka kochana[emoji13]

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

@Imama i jak test? Z szybkich wyliczeń wychodzi mi, że byśmy byly na tym samym etapie ciaży :) Nie stresuj sie, mama ginekolog pisala, że nie można zaszkodzic dziecku przez pierwsze 14 dni od owu, do dnia @ ponoc jest chronione.

Monia, ajak kciuki za Was zaciśnięte!

Imama kurcze to rzeczywiście jest duża szansa że to to, czekamy z niecierpliwością na wiadomość:)

Ajlak trzymam kciuki!

Millo a Ty jak się czujesz? Dolegliwości ciążowe już przeszły? Cieszysz się urokami ciąży?

Maziajka torba już spakowana? Już niewiele zostało:)

Mikallo może i dobrze ze nie robiłaś bety bo widzę po sobie jak to się potem przeżywa i Non stop czyta o tych przyrostach a płci :D czasami lepiej nie wiedzieć i mieć spokój a mnie to teraz dręczy i meczy :/ jakoś mam przeczucie ze to dziewczynka i mówię do brzucha ona... mój K tez mówi ze czuje córkę a mi ta beta nie daje cały czas spokoju ;)
Imama kciuki cały czas zaciśnięte ✊✊✊

Ostatnia edycja:
Przyszla mama kiedy masz prenatalne?

Monia tak spakowana ale brak jeszcze kilku rzeczy :-) cc za 2 tygodnie

Z ta beta dziewczyny to ttlko teoria ja zbadalam dla swietego spokoju bo bylam juz po jednej biochemicznej.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

PrzyszlaMama kiedy dowiesz się kogo nosisz pod serduszkiem?
Co do bety to aż w nocy spać nie mogłam myślac czy ją robić, czy nie ale cieszę się, że jej jednak nie zrobiłam :) Myślę, że sprawdzę przyrost w przyszlym tyg. :)

reklama
Maziajka za tydzień w poniedziałek będę u ginekologa to wtedy umówię się na prenatalne tylko powiedzcie w którym tyg ciąży najlepiej zrobić? Żeby było widać ładnie nuba :D No sama jestem ciekawa jak to jest naprawdę z ta beta ;)
Mikallo oj jeszcze trochę myśle ze tak połowa lipca dopiero...

Do góry