reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mikallo a jak mąż? Wie?

Myślę, żeby zrobić betę w czwartek już po terminie @ :)
Mąż wie, od razu mu powiedziałam, ale tak jakby nie wierzył :( Przyjął to na chłodno i dopiero jak nie dopiłam kawy to go olśniło, że chyba jednak coś jest na rzeczy ;) Dziwi go, że tak przeżywam ten pozytywny test, bo przecież staraliśmy się, więc nic w tym dziwnego, a poza tym to przecież już drugie dziecko i według niego emocje są mniejsze. Esz kur... szkoda gadać. Myślę, że uwierzy dopiero jak @ się nie zjawi, ale powiem szczerze, że bardzo rozczarowała mnie jego reakcja :(

reklama
@Katja. oczywiście, że Cię pamiętamy :) Jak się czujesz? Gotowa już na przywitanie córci? Jak będzie miała na imię?

@ Monia0281 może jednak uda się mimo wszystko, próbujcie! Przesyłam ciążowe fluidy :D

A tak z innej beczki, macie może pomysł na prezent na 18 urodziny? Moja siostra ma w tym roku :D

Mikallo nie ma chyba co się przejmować reakcjami facetów. Mój to tez czasem jak coś palnie to odrazu mogłabym się popłakać. Zreszta to my przeżywamy te całe ciąże itd te ruchy dzidzi w brzuchu a mój mąż czy moi bracia to jakoś bez emocji. Jak mojemu powiedziałam ze poroniłam to on był w stanie już wogole się nie starac ze dziecko może być chore ze coś nie tak itd. Tez mi przykro było ze tak szybko by się "poddał"!
Katja jasne ze Cię pamiętamy [emoji7]czas leci szybciutko nie ma co. Zaniedlugo rozwiązanie u Ciebie także kciuki dla Was również.
Monia No przy domie dużo roboty tymbardziej na samym początku także wytrwałości życzę i aby ta owu jednak przyszła wcześniej. Nie jedz ziolek czy suplementów to czasem może przyjść właśnie szybciej. Bo jak jesz to często właśnie jeszcze się opóźnia.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Katja jak szybko zleciało:-) Powodzenia ale Ci fajnie, niedługo utulisz swoją córcie :-)
Mikallo mój to też nieraz jak coś palnie to aż mnie z butów wymyje, w sumie to mu nawet nie zależy na kolejnym dziecku zbytnio i wiem że robi to tylko dla mnie bo on ma swoich synków i zadowolony.
Imama bardzo jestem ciekawa co u Ciebie się okaże, jutro robisz test?

Mikallo no dokladnie:)Bardzo sie ciesze ze sie Wam udalo;*

Imama matko jakie emocje!:*

Katja jasne ze Cie pamietamy!!juz 35tc? Rety jak to leci!!az nie mozliwe ze za chwile bedziesz tulic:*jak bedzie miala na imie?

Ana :* zaciskam najmocniej kciuki jak moge ciagle dla Was:*Ty wiesz:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Monia kupię zaraz test to zrobię dzisiaj bo już z nerwów nie będę czekała do juta i ewentualnie jutro tez. Strasznie to przeżywam bo se stresuje ze jak to ciąża ze tak to zawaliłam i zaczęłam brać w czasie tej miesiączki Saw Palmetto i coś może być z dzidzia nie tak ahhh No muszę przestać kombinować ale wiecie jak to jest! We wtorek i tak zadzwonię do swojego ginekologa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej, melduję że zaczynam od dziś starania, plan mam taki ze przez cały tydzień codzinnie, a owu ma być środa/czwartek.
mikallo gratulacje!
imama myślę, że to ciąża bo beta nie utrzymuje się chyba aż tak długo?a pamiętasz kiedy mieliście starania?który to mniej więcej tydzień?
monia działajcie a może owu się przesunie

A dziś test już bardziej wyraźny :) Zaczyna do mnie docierać, że jestem w ciąży! :D

@Imama jak sie czujesz?
@Patrycja2810 kiedy testujesz?
@ana. jak u Ciebie?
Gratuluję :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Hej laseczki! Troche mnie nie było a tu tyle się dzieje :-)Mój teraz jest i mnóstwo na głowie, cały czas się urządzamy i wkoło domu jeszcze sajgon ;-)
Antonia gratulacje syneczka! Ale masz fajne podejście do tego.Ja dokładnie myślę tak jak Ty. Bardzo pragnę 3 dziecko i wiadomo chciałoby się tą wymarzoną córeczkę, ale najważniejsze dla mnie to zdrowe dziecko, zresztą moi chłopcy już tacy duzi że bobasek niezależnie od płci byłby dla mnie ogromnym szczęściem:-)
Imama może rzeczywiście to ciąża, Trzymam mocno kciuki:-)
Mikallo gratulacje!!!
Ana powodzenia, trzymam kciuki za owocny cykl:-)
Ja właśnie jestem po @ i chyba się nie wyrobię ze staraniami w tym miesiącu bo mój mąż 11ego wyjeżdża a ja mam późno owulację:-(
To życzę dwóch kreseczek :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Myślę, żeby zrobić betę w czwartek już po terminie @ :)
Mąż wie, od razu mu powiedziałam, ale tak jakby nie wierzył :( Przyjął to na chłodno i dopiero jak nie dopiłam kawy to go olśniło, że chyba jednak coś jest na rzeczy ;) Dziwi go, że tak przeżywam ten pozytywny test, bo przecież staraliśmy się, więc nic w tym dziwnego, a poza tym to przecież już drugie dziecko i według niego emocje są mniejsze. Esz kur... szkoda gadać. Myślę, że uwierzy dopiero jak @ się nie zjawi, ale powiem szczerze, że bardzo rozczarowała mnie jego reakcja :(
Faceci na zimno to biorą tymbardziej że nie jest jeszcze pewne. Napewno po terminie @ zacznie to do niego dochodzić

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry