reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo ja tez musze sie zabrac za porzadki bo w przyszlym tyg juz swieta a ja caly ten weeken siedze na uczelni :( Mialam myc okna ale pada, wiec nie wiem czy jest sens. Moj mial mi pomagac ale jeszcze spi :realmad: a corcia BARDZO pomaga, ze nie moge nic zrobic ;)

reklama
Ajlak No lepiej czasem wiesz ciepły prysznic dla męża a takie ekstremalne metody porzucić.
Ja dziewczyny chora gorączka mnie taka dopadła ze spać w nocy nie potrafiłam do tego ból głowy. Mleka w piersiach brak mały marudny ah co za dzień!
Millo u mnie akurat tez leje ale ja się z łóżka i tak nie ruszam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ajlak no najlepiej odpuscic u mnie tez zakwaszanie i odstepy nic nie dawaly...

Millo u nas tez kicha ale jutro juz ma byc lepiej mam nadzieje bo robie jasioiw urodziny dla kolegow i mial byc turniej pilki i pieczenie kielbaski.Niby nie ma lac wiec mam nadzieje ze to wyjdzie

Dzis pieke biszkopt na tort.Sprzatac bedzie moj maz js juz nie mam sil...okna umyje mi przyjaciolka.

Dziewczyny trzymajcie kciuki. Dziś wizyta, oby mała ładnie przybrała i doktor pozwolił nam zostać w dwupaku do terminu. Nie chcę wcześniej indukcji.

thgf9n739gb9fobd.png

Arya wszystkie kibicujemy i czekamy na wiesci:**!!Trzymaj się z jak najmniejszym stresem

Maziajko brzmia super takie urodziny:)az bym sama wpadla haha:p

Imama zdrowka dla Ciebie:*Kuruj siè szybciutko!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Arya - powodzenia na wizycie :) oby wszystko było po Twojej myśli.

Ajlak - ja tez juz nie kombinuje tylko działam :) oby się udało i nie długo by były na tescie 2 kreseczki :)

Imama - zdróweczka! Niestety przy małym dziecku ciezko jest chorować :/

Moja psychika chyba robi juz swoje.... odkąd skonczyła się miesiaczka to sie staramy w miarę intensywnie i od 2 dni dziwnie ciagnie mnie w brzuchu. Chyba podświadomie mam już jakies objawy... dzis jest 26dc ale moj cykl trwa zazwyczaj od 33-38 dni wiec chyba jeszcze musze sie wstrzymać okolo 10 dni i dopiero może zrobić test? ;)

Do góry