reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo dobrze ze dal duphaston sama wiesz ze owu byla pozno! Wiec fasolek ma jeszcze czas .Poczekaj tydzien wiem ze bedzie ciezki dla Ciebie ale nie nastawiaj sie na najgorsze.Lekarz cos mowil o tycb wynikach?

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo wierzę, że wszystko będzie dobrze naprawdę. Po prostu za wcześnie jeszcze na serduszko.
Wiem, że się bardzo stresujesz, szczególnie po tym co przeszłaś. Ale przecież czujesz się dobrze, nic Ci nie dolega. Głowa do góry kochana :)
Kurcze może nie raz lepiej nie robić tych testów badań za wcześnie, bo później tyle stresu przez to.
Ja w moich ciążach to usg dopiero tak ok. 8tyg

Arya ale Ci fajnie, już niedługo powitasz na świecie swoją wypragnioną córeczkę . Zdrówka Ci życzę i szybkiego porodu:)

Dziewczyny, dziekuje za podpowiedzi odnosnie suplementu na infekcje. Mam w domu LaciBios femina (moga stosowac kobiety w ciazy) i sobie jedna tabletke wzielam. Sa jednak doustne i nie wiem czy dadza rade. Mam wrazenie ze jest gorzej :( Czuje pieczenie i podwyzszona temp w pochwie. Jak myslicie czy te tabletki dadza rade i nie zakwasza pichwy? Stosowala je ktoras z Was?

A tak z innej beczki robilam dzis rano testy owulacyjne i byly prawie pozytyne, nawet sie zastanawialam czy to juz pozytyw nie byl a o 15:30 jak zrobilam nastepne to juz byly zdecydowanie negatywne. Jak myslicie, czy skok Lh juz byl czy powinnam dalej robic testy Lh? Jestem w 13dc i teoretycznie jutro owu.
Kurcze wszystko nie tak w tym cyklu, nawet corcia dostala jelitowki i mnie tez cos zaczyna brac:(

Ostatnia edycja:
Ale ja o serduszku nawet nie myslalam dzisiaj..ale zarodka brak..ledwo zarys cialka zoltkowego czy jak mu tam a jeszcze pecherzyk splaszczony:( ..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo mam nadzieję że będzie wszystko dobrze... jest jeszcze czas by wszystko było dobrze. Lekarze sami z siebie nie wyznaczają nawet wizyt w tak wczesnej ciąży bo właśnie nic nie widać. Teraz tyle stresu Cię czeka w związku z tym czekaniem :(

xnw40tc7sy506vxn.png

Tak jak dziewczyny piszą to jeszcze bardzo wczesna ciąża Millo. Dla tak wczesnej ciąży kilka dni to ogromna różnica. Tylko tyle stresu do następnej wizyty wiadomo.

reklama
@Millo jak znajde zdjecie swojego pecherzyka to ci wzuce, bo tez tak bylam jak ty mniej wiecej i tez byl splaszczony jakis i pusty nie boj nic kochana, bedzie dobrze ! lekarz msi ci to powiedziec ze " zobaczymy co z tego bedzie.." jest jeszcze czas na zarodek, on tam jest kochana na pewno !tylko ze malutki nie widoczny na usg, tule mocno... i nie smutaj bedzie ok

Do góry