reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Boszeeee nie chce narzekac ale pogoda dzisiaj u nas....barowo-łóżkowa....znaczy pada i szarrro:baffled:
Ledwo wstalam a juz znowu moglabym sie polozyć......
Laski jaki wczoraj mialam ból owulkowy....myślalam ze zdechne....bolały mnie 2 jajniki i podbrzusze..musialam 2 ibupromy max wziąść bo jeden nie pomogl...masakra...wczesniej nie czulam owulki a od porodu na maxa!
Pyszczek- mysle ze moze byc tak jak dziewczyny pisza z tymi plamieniami. I nie wątp w to ze moglo sie udac:)))
Jarzębinko- wspolczuje...my ostatnio chorowalismy...masakra. Zdrowka Wam zycze,...i lepiej zeby mlody Ciebie nie zarazil!!!!

Widze ze większość z nas na tym wątku planuje dziewuszke :))))))
Ciekawe ilu z nam sie uda zaplanowac ;)) Oczywiscie wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Sie witam z Wami i ja :-) zeby nie było anufifi ja tez zaciskam kciuki :-D;-)
U nas dzis slonko,ale zimnawo.Niki wstanie niebawe, zje cos i po starsza do szkoly- bozeeee jakie to wszytsko schematyczne :eek: wyjsc bym gdzies chciała - sama najlepiej :zawstydzona/y: no dobra- albo z szanownym chociaz :-D ale nie mam z kim zostawic brzdaca :crazy: miśka by została sama bez problemu... no cóz.Dlatego chce synka szybciej niz znów po tak dłuugiej przerwie:tak::-D
widze ,ze kolejny wieczor obfitujacy w driny beze mnie.Nie dośc ze w realu nie moge wyjść to jeszcze witrualnie posiedziec z "ludzmi" nie da rady :eek::-D:-D
Sylwus, Becia, Czrodziejko, jarzebinko, tulam Was mocniachno;-)
Asus ciekawam co u Cię ?
Agnieszka ufff- to tylko z niezjedzenia sniadania- nie strasz nas :wściekła/y:;-) 3maj sie cieplutko.
Ale nawymyslałyście z tymi pozycjami wczoraj:-D:-D:-D a gif Twoj Sylwia boski:zawstydzona/y: se zapisałam az :zawstydzona/y::-D:-D Starsza moja to o ile dobrze pamietam to "po bozemu" było, a Niki.... hmmmm- doskonale pamietam- nie tylko pozycje:zawstydzona/y: Ten wieczór i moment kulminacyjny tez- to spojrzenie:-D:-D W kazdym razie na jezdza to bylo :tak::-D czyli na chłopca to musze..... inaczej w kazdym razie:-D

buziale dla was krejzolki :-D

Do góry