maran-atha
Fanka BB :)
Katja a jak Twoje badania krwi? Nie masz anemii? Jak to sie powtarza to lepiej idz skonsultuj z lekarzem... Ja wszystkie ciaze przeszlam bezproblemowo dlatego nie wiem co radzic...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytalismy, ale ja na to nie patrzę. Ani mój opis ani męża nie zgadza się do nas. Nie wierzę w takie głupoty. Gdybym miała wierzyć w cokolwiek to w numeroligie urodzenia. A Bruno jest cudny, obojętnie jak by się nazywał. To my wychowujemy dzieci a nie imiona.Tynka przypomnij mi Ty sie o chlopca staralas? Jak wygladaly staranka?
Buziaki:*
Arya co Ty mowisz♡ hihi. Tylko szkoda ze opis imienia taki zly haha czytacie w ogole wybierajac imie?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też widzę bardzo delikatnie, zwłaszcza na przed ostatnim zdj. Który to dzień cyklu?doszuka się tu ktoś czegoś czy świruje pawiana tylko ja ? ;/
Gratuluję, za którym razem udało sięHej dziewczyny tyle się u Was dzieje, ze nie ogarniam,cały czas podczytywalam wstecz a teraz już postaram się być na bieżąco. Sygnalizowalam ze się staraliśmy w grudniu no i ....się udało . Są dwie kreseczki na teście
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Imama Muszę zerknąć do spisu starań ale raczej 2 razy dziennie mu to dawalam bo u nas inne leki zalecane do obniżenia testo nie wchodziły w grę bo mąż ma nadciśnienie.Airfix ja to córkę mogłabym rodzic nawet trzy dni!
Twoj maz o ile dobrze pamietam brał szyszki chmielu. Ile dziennie, jedna wystarczy czy wiecej?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom