reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Katja a jak Twoje badania krwi? Nie masz anemii? Jak to sie powtarza to lepiej idz skonsultuj z lekarzem... Ja wszystkie ciaze przeszlam bezproblemowo dlatego nie wiem co radzic...

reklama
Ale najmłodsza przekochana już wiem czemu Ci nie wyszło za piękna jak na chlopca naprawdę sliczniusia
A z ząbkami to faktycznie nie zaciekawie biedna się ucierpi a ty z nią że jednym wychodzą że rodzice nie wiedzą kiedy a innym tak ciężko

Tynka przypomnij mi Ty sie o chlopca staralas? Jak wygladaly staranka?
Buziaki:*

Arya co Ty mowisz♡ hihi. Tylko szkoda ze opis imienia taki zly haha:D czytacie w ogole wybierajac imie?:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Czytalismy, ale ja na to nie patrzę. Ani mój opis ani męża nie zgadza się do nas. Nie wierzę w takie głupoty. Gdybym miała wierzyć w cokolwiek to w numeroligie urodzenia☺️. A Bruno jest cudny, obojętnie jak by się nazywał. To my wychowujemy dzieci a nie imiona.
Ja znam Liwię, którą matka kurewka wychowuje na swoje podobieństwo. Dziewczynka 7 lat nosi makijaż itp. A mimo to imię nadal mi się podoba, choć mimo wszystko źle się kojarzy ☺️

Aneta- widzę coś ale tylko na jednym czy dwóch fotkach nie na wszystkich,

Anga- gratulacje :) , to masz początek ciąży teraz tak , który tydzień :)?

Majorcia - ja niestety nie widzę zdjęcia może dlatego że z aplikacji :(, no u nas jak się urodzi to się dowiemy, ja sama widziałam syna , ale lekarza nie pytaliśmy stwierdziliśmy ze i tak co wyjdzie to nasze [emoji23], ja jeszcze będę raz próbować jak córka nie wyjdzie , ciesze się ze Ci się udało :)

Airfix - jak się czujesz ? Bo mnie już bóle dają w kość ale jeszcze żadnej większej akcji nie ma , ciekawe czy faktycznie wyjdzie 30 czy przenosze, właśnie napisz ile.tych szyszek chmielu dla faceta bo ja będę mojemu podawać gdzieś za rok [emoji23],

Maran-atha - śliczne córeczki masz :)

Katja- może być taki stan przez ciążę po prostu , bo objętość krwi się zmienia i dzidzia wysysa z Ciebie wszystko,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix ja to córkę mogłabym rodzic nawet trzy dni!
Twoj maz o ile dobrze pamietam brał szyszki chmielu. Ile dziennie, jedna wystarczy czy wiecej?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Imama Muszę zerknąć do spisu starań ale raczej 2 razy dziennie mu to dawalam :) bo u nas inne leki zalecane do obniżenia testo nie wchodziły w grę bo mąż ma nadciśnienie.

Miciur-ka Ja leżę już którąś godzinę i cierpię katusze skurczowe. Była kąpiel i no spa i szczerze - za wiele to nie pomogło prócz tego ze mala się uspokoila .

Ostatnia edycja:
Witam,

Czy można do Was dołączyć? Od jakiś 2 tygodni czytam ten wątek ale jeszcze go nie skończyłam (jestem na styczniu 2015 r.). Mimo swoich notatek powoli mam już mętlik w głowie. Czy mogłabym prosić o informację o konkretnych suplementach jakie są brane przy planowaniu dziewczynki?

Wiem, że wapń w postaci cytrynianu wapnia, magnez, kwas foliowy, witaminę C - ale jakie konkretnie suplementy są najbardziej polecane? Będę ogromnie wdzięczna za odpowiedź :)

reklama
Do góry