reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Maziajka Mnie piersi prawie nic nie bolały. .ot tak lekko wrażliwe były,potem oklaply heh i ciągle zastanawiałam się kiedy zaczną mega boleć i robić się wielkie jak w poprzedniej ciąży. ..jednak do tej pory to nie nastąpiło. Także nie zamartwiaj sie:) odpoczywaj ile możesz.

Antonia Oby to był Twój cykl &&&& :)

Millo o kurcze i co bierzesz dalej castangusa!?

Airfix no teraz juz mnie bola:D ledwo co.napisalam i zaczely:-) Oglonie czuje jakbym cos w nich miala jakies kamienie czy cos? Bola mnie zdecydowanie bardziej wieczorem a rano jest lzej.
Wewnetrznie czuje ze jest ok ale wiesz jak to jest:-)

Jutro zaczynam 5 tc:-).

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonina trzymam mocno kciuki!!!:**

Maziajko juz 5tc?o szok!!

Miewalam nieregularne przed ciaza ale teraz bylo w miare okej.Bede dalej brac castagnusa te 90 dni.Niby niektore maja 1 cykl dluzszy..najgorzej ze przez to R zjazd zas bd nie na czas;( Dopiero w grudniu powinno sie udac!

Mnie ostatnio meczyly delikatne klucia prawego boku i pachwiny. Pobieglam dziś do lekarza na dodatkową wizyte bo od piątku te klucia mam i sie martwie. Ale szyjka długa, nawet dluzsza niż ostatnio. Więc to chyba macica się rozciąga i stąd takie objawy. Mam przez tydzień pobrać nospe. Uspokoilam się trochę.
I ciągle mam łożysko nisko. Aczkolwiek na ostatnim usg nie zaslanialo ujście, ale było bardzo blisko. Mam nadzieję ze się podniesie jeszcze bo chciałabym rodzić sn. I wciąż dziewczynka zostaje dziewczynka ;-)
Jejciu czemu te ciążę są takie stresujące.

reklama
Elenaa super ze dziewczynka [emoji7]
Ja miałam teraz w ciazy tez bardzo nisko. Do 30 tc powinno sie podnieść. Wiadomo obawy miałam ale przewaznie wlasnie po 30 tygodniu jest ok

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry