reklama
Arya
Fanka BB :)
Ja widziałam ta dostawkę na żywo . Jakaś mama w sklepie ja miała . Tez o niej myślałam. Trochę martwię się o wygodę pchania wózka bo na zdjęciach super to wyglada . W rzeczywistości jest dość spora i mama pchając wygladała jak kaczkaW tej dostawce się przywiązuje dziecko szelkami. A mój urwis to nie pamiętam kiedy ostatni raz spał na spacerze chyba jak miał 4-5 miesięcy ;-)
Elenaa
No właśnie słyszałam ze trzeba nauczyć się na nowo pchać wózek i uważać na stopy ;-) ale w sumie wózek bliźniaczy taki obok siebie lub jeden za drugim też trzeba się nauczyc prowadzić ;-) moje sasiadki co mają różnice wielu 2 lata a w sumie to nawet mniej to mają dostawki ale stojące tylko
aneta900516
Aktywna w BB
kobietki , melduje- szyjka zamknieta. wysoko . piersi caly cykl mnie bolaly. cera mi sie popsula. senna bylam. cicha. senna. i przyszla @ punktualnie kobieta jak chce to wszystko sobie wmówi to moj pierwszy cykl. pewnie chcialam zlotego strzala ,no ale... nic straconego . synek jest lipca wiec moze znowu na lipiec sie zalapie hehe . no nic. 2 dzien @. odliczam 2 cykl
aneta900516
Aktywna w BB
i oczywiscie dodam ze to wszystko mi sie wkrecalo bo tak naprawde dopiero teraz zaczelam obserwowac swoje cialo. badac szyjke. ale nie od @ . wiec nie mialam jakotako porownania
Antonia2016
Trzymam kciuki za drugi cykl[emoji3]i oczywiscie dodam ze to wszystko mi sie wkrecalo bo tak naprawde dopiero teraz zaczelam obserwowac swoje cialo. badac szyjke. ale nie od @ . wiec nie mialam jakotako porownania
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Imama
Maranatha masz racje. Każde dziecko inne. Moje dzieci ogólnie niespokojne ale w chuście czy nosidełka od urodzenia i super zadowolona jestem.
Moj starszy syn to miał 4 lata i by najchętniej w wózku siedział bo taki z niego leniuszek, teraz zreszta tez. Zobaczymy jak ten [emoji6] ale w chuście naszczescie mi nie protestuje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moj starszy syn to miał 4 lata i by najchętniej w wózku siedział bo taki z niego leniuszek, teraz zreszta tez. Zobaczymy jak ten [emoji6] ale w chuście naszczescie mi nie protestuje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: