reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

W tej dostawce się przywiązuje dziecko szelkami. A mój urwis to nie pamiętam kiedy ostatni raz spał na spacerze chyba jak miał 4-5 miesięcy ;-)

reklama
W tej dostawce się przywiązuje dziecko szelkami. A mój urwis to nie pamiętam kiedy ostatni raz spał na spacerze chyba jak miał 4-5 miesięcy ;-)
Ja widziałam ta dostawkę na żywo . Jakaś mama w sklepie ja miała . Tez o niej myślałam. Trochę martwię się o wygodę pchania wózka bo na zdjęciach super to wyglada . W rzeczywistości jest dość spora i mama pchając wygladała jak kaczka ;)

No właśnie słyszałam ze trzeba nauczyć się na nowo pchać wózek i uważać na stopy ;-) ale w sumie wózek bliźniaczy taki obok siebie lub jeden za drugim też trzeba się nauczyc prowadzić ;-) moje sasiadki co mają różnice wielu 2 lata a w sumie to nawet mniej to mają dostawki ale stojące tylko

kobietki , melduje- szyjka zamknieta. wysoko . piersi caly cykl mnie bolaly. cera mi sie popsula. senna bylam. cicha. senna. i przyszla @ punktualnie :D kobieta jak chce to wszystko sobie wmówi ;) to moj pierwszy cykl. pewnie chcialam zlotego strzala ,no ale... ;) nic straconego . synek jest lipca wiec moze znowu na lipiec sie zalapie :D hehe . no nic. 2 dzien @. odliczam 2 cykl :)

i oczywiscie dodam ze to wszystko mi sie wkrecalo bo tak naprawde dopiero teraz zaczelam obserwowac swoje cialo. badac szyjke. ale nie od @ . wiec nie mialam jakotako porownania

Maranatha masz racje. Każde dziecko inne. Moje dzieci ogólnie niespokojne ale w chuście czy nosidełka od urodzenia i super zadowolona jestem.
Moj starszy syn to miał 4 lata i by najchętniej w wózku siedział bo taki z niego leniuszek, teraz zreszta tez. Zobaczymy jak ten [emoji6] ale w chuście naszczescie mi nie protestuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aneta może następnym razem się uda:) Ja też pierwszy cykl będę się starać, dziś 12dzień. U mnie owu tak między 17-19 dniem, tylko ja na O+12 celuję. Zobaczymy, też się napalam, że za pierwszym razem się uda;)

reklama
Do góry