reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Elisse Synek już dobrze,na szczęście :) Trochę teraz chorował przez Panią bo Pani ma zle dni w szkole .Ale pozwoliłam zostać w domu żeby się uspokoil i jest ok.
Za to ja mam podejrzenie cholestazy. .jeszcze to mi potrzebne.A jak u Ciebie ? :)

Antonia Kciuki żeby się udało&&&&

Elenaa O której wizyta?

Polcia gratulacje!!!:*
Maziajko cudna beta!!!!!♡

Jacie jak ja Wam zazdroszcze!!!;( Ciesze sie Waszym szczesciem a za razem tak mi smutno ze my teraz nie mozemy sie nawet starac..to jest chyba najgorsze:(

Elena & za wizyte:*

Dzięki AIRFIX.
No jestem prawie pewna ze sie udało. Zawsze czułam swój organizm. A teraz mierzylam tempke,spadek do 35,6 wczoraj spadek fo 36,4 a uwierzcie że jestem osobą ktora ma na plusie trzy kreski i juz czuje gorączkę. Nie miewam takich wahań [emoji1] to musi być to[emoji2]
A moj kot właśnie położył mi się na brzuchu [emoji6]
Gratuluję bety. Przyrost dziewczynkowy?
1476882844365.jpg

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476882844365.jpg
    1476882844365.jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 348
Antonia tak dziewczynkowy ale sie okaze :-) Airfix miala 271 ja mam 275 wiec to samo.

Ja w dniu implantacji mialam temperature pod pacha 35.2 caly dzien czulam sie mega slabo ...takie duze oslabienie.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Tutaj masz kalendarz płci, z którego korzystała moja przyjaciółka. Urodziła to co chciała. Są różne metody planowania dziecka, poczytaj na wikipedii. Victorii Beckham i Księżnej Kate też się udało, więc na pewno są metody, które działaja. Jednak najważniejsze, żeby było zdrowe :-) Czyli odżywiaj się zdrowo i dużo ćwicz zanim zajdziesz w ciąże.

reklama
Maziajka a napisz dokładnie w które dni cyklu robiłaś betę że była jak u AIRFIX??? I skąd wiadomo że u was było zapłodnienie w tych samych dniach cyklu??? Pytam bo może podpatrzę jak robić [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry