reklama
Elisse Synek już dobrze,na szczęście
Trochę teraz chorował przez Panią bo Pani ma zle dni w szkole .Ale pozwoliłam zostać w domu żeby się uspokoil i jest ok.
Za to ja mam podejrzenie cholestazy. .jeszcze to mi potrzebne.A jak u Ciebie ?
Antonia Kciuki żeby się udało&&&&
Elenaa O której wizyta?
Za to ja mam podejrzenie cholestazy. .jeszcze to mi potrzebne.A jak u Ciebie ?
Antonia Kciuki żeby się udało&&&&
Elenaa O której wizyta?
Antonia2016
Fanka BB :)
Dzięki AIRFIX.
No jestem prawie pewna ze sie udało. Zawsze czułam swój organizm. A teraz mierzylam tempke,spadek do 35,6 wczoraj spadek fo 36,4 a uwierzcie że jestem osobą ktora ma na plusie trzy kreski i juz czuje gorączkę. Nie miewam takich wahań [emoji1] to musi być to[emoji2]
A moj kot właśnie położył mi się na brzuchu [emoji6]
Gratuluję bety. Przyrost dziewczynkowy?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
No jestem prawie pewna ze sie udało. Zawsze czułam swój organizm. A teraz mierzylam tempke,spadek do 35,6 wczoraj spadek fo 36,4 a uwierzcie że jestem osobą ktora ma na plusie trzy kreski i juz czuje gorączkę. Nie miewam takich wahań [emoji1] to musi być to[emoji2]
A moj kot właśnie położył mi się na brzuchu [emoji6]
Gratuluję bety. Przyrost dziewczynkowy?
Załączniki
Antonia tak dziewczynkowy ale sie okaze :-) Airfix miala 271 ja mam 275 wiec to samo.
Ja w dniu implantacji mialam temperature pod pacha 35.2 caly dzien czulam sie mega slabo ...takie duze oslabienie.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w dniu implantacji mialam temperature pod pacha 35.2 caly dzien czulam sie mega slabo ...takie duze oslabienie.
Millo Twojej bety tez niedlugo na.pewno.sie doczekamy! A powiedz kiedy R wraca na stale?
Millo kurcze ale wraca co 2 tyg prawda? Na swieta tez pewnie bedzie dluzej moze akurat to beda te dni:-)
Magda Kosmowska
Zaciekawiona BB
Tutaj masz kalendarz płci, z którego korzystała moja przyjaciółka. Urodziła to co chciała. Są różne metody planowania dziecka, poczytaj na wikipedii. Victorii Beckham i Księżnej Kate też się udało, więc na pewno są metody, które działaja. Jednak najważniejsze, żeby było zdrowe :-) Czyli odżywiaj się zdrowo i dużo ćwicz zanim zajdziesz w ciąże.
reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Maziajka a napisz dokładnie w które dni cyklu robiłaś betę że była jak u AIRFIX??? I skąd wiadomo że u was było zapłodnienie w tych samych dniach cyklu??? Pytam bo może podpatrzę jak robić [emoji3]
Podziel się: