Aneta te kreski nic nie musza sugerowac ja Ci powiem ze ja przed @ mam prawie pozytywny teraz jestem w ciazy i mi owulacyjne wychodza jakies zamazane jakby nie wiedzialy o co kaman haha
a tak przed @ mialam nie raz nie dwa prawie pozytywny test owulacyjny podobno przed @ tez stezenie lh jest wysokie.Przynajmniej u mnie.
Teraz robilam w nd owulacyjny i wyszedl mi dziwny byly 2 kreski wyraz ale byl wlasnie jakis zamazany wiec myslalam ze bledny a w poniedzialek ciazowy pozytywny wiec roznie moze byc.
Polcia co Ty opowiadasz odstepem sie w ogole nie sugeruj Maran sie w owu staral i co i ma dziewuszke Aga 30 tak samo a z kolei Airfix ma chlopca ze stosuku 5 dni przed owu!!
Odstep dawno obalony nawet sama metoda in vitro czy inseminacja ja obala.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz robilam w nd owulacyjny i wyszedl mi dziwny byly 2 kreski wyraz ale byl wlasnie jakis zamazany wiec myslalam ze bledny a w poniedzialek ciazowy pozytywny wiec roznie moze byc.
Polcia co Ty opowiadasz odstepem sie w ogole nie sugeruj Maran sie w owu staral i co i ma dziewuszke Aga 30 tak samo a z kolei Airfix ma chlopca ze stosuku 5 dni przed owu!!
Odstep dawno obalony nawet sama metoda in vitro czy inseminacja ja obala.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom