reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aneta te kreski nic nie musza sugerowac ja Ci powiem ze ja przed @ mam prawie pozytywny teraz jestem w ciazy i mi owulacyjne wychodza jakies zamazane jakby nie wiedzialy o co kaman haha:D a tak przed @ mialam nie raz nie dwa prawie pozytywny test owulacyjny podobno przed @ tez stezenie lh jest wysokie.Przynajmniej u mnie.
Teraz robilam w nd owulacyjny i wyszedl mi dziwny byly 2 kreski wyraz ale byl wlasnie jakis zamazany wiec myslalam ze bledny a w poniedzialek ciazowy pozytywny wiec roznie moze byc.

Polcia co Ty opowiadasz odstepem sie w ogole nie sugeruj Maran sie w owu staral i co i ma dziewuszke Aga 30 tak samo a z kolei Airfix ma chlopca ze stosuku 5 dni przed owu!!
Odstep dawno obalony nawet sama metoda in vitro czy inseminacja ja obala.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie ten przyrost bety się sprawdził. ..271% i jest dziewczynka. Zagniezdzenie 10dpo...beta hcg robione 14 i 16dc. I testy ciążowe wychodziły ładne,z synkiem takie bledziochy ze nawet nie wierzyłam ze w ciąży jestem.

U mnie wyszedł owulacyjny dodatni a 2 dni później ciążowy dodatni,
Za to bicie serca mi się nie sprawdziło bo mam syna a tętno malucha 160, czyli niby na dziewczynkę, ramzi mi nie spr. Nub tez nie (ale tu może było za wcześnie), bety nie robiłam to nie mogę się wypowiedzieć,

Polcia- zycze córeczki ! Trzymam kciuki , może się udało bo się za męża wzięłas to coś tam ten testosteron obniżyło,

Ja u siebie tyle się zakwaszałam itp i i tak chłopak musiał być mega mocny plemnior [emoji23], ale myślę że do 3 podejścia przygotuje nas dwójkę , kupię miernik ph, i zawezme się za mojego ,

Ale nie wiem u mnie chyba tylko jajka mi dane [emoji16][emoji23]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

A ja się czuję stara a głupia ;-) po dwóch ciążach a jakbym nic nie wiedziała. dzisiaj 19 dc i wręcz jestem pewna ze zaskoczyło. Naprawdę to czuję. Boli mnie macica,tak inaczej, nie jak na okres. Dzisiaj zrobiło mi się słabo, spadł mi chyba cukier. Czy to wogole możliwe :-) w moich ciążach dopiero po dacie @ coś tam odczuwalam, więc aż teraz nie wierzę, no ale czy aż tak bym sobie wkrecala[emoji1]???

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Antonia ja z drugim synem tak wlasnie czułam. Staraliśmy sie osiem miesięcy i dopiero wlasnie jak zaskoczyło to wiedziałam. Odrazu mężowi gadałam to mowil ze głupoty gadam ze mam test zrobic i poczekałam i pozytyw. Oby u ciebie tez sie sprawdziły przeczucia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry