reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy możliwe, żeby to była ciąża?

CRP samo w sobie nie jest niebezpieczne, ale przyczyna jego już tak.
Ja bym na wszelki wypadek spróbowała wykluczyć infekcje układu moczowego i intymne, tj. badanie moczu z posiewem oraz badanie posiewu z poc
W moczu wyszedł slad leukocytów. Ale od wczoraj piecze mnie przy oddawaniu moczu i ogólnie cała okolica intymna. Przesłałam wyniki lekarzowi i czekam na kontakt od niego. Czy jeśli nie wyszły bakterie w moczu to może być jednak coś z układem moczowym? Nigdy nie miałam takich objawów I problemów z pęcherzem

reklama
Dostałam Monural - niby na drogi moczowe. Bierze się raz na noc. I jutro mam powtórzyć CRP. Strasznie mnie ten lekarz nastraszyl, że to niebezpieczne. CRP 36, nic mnie nie boli, ani nic. Lekki katar tylko i to pieczenie przy oddawaniu moczu.

Hej :) Mam nadzieję, że już lepiej. Ja brałam Monnural w kązedj z moich dwóch ciąż, w każdej dwukrotnie. Trzymam kciuki

Ja miałam plamienie implantacyjne ,dzień przed pozytywna beta ,ale jesli plamisz lepiej skontaktuj się z lekarzem żeby zacząć brać progesteron,na pewno nie zaszkodzi a może pomoc utrzymać ciąże.

Ja miałam plamienie implantacyjne ,dzień przed pozytywna beta ,ale jesli plamisz lepiej skontaktuj się z lekarzem żeby zacząć brać progesteron,na pewno nie zaszkodzi a może pomoc utrzymać ciąże.
Progesteron to nie tik taki. Może zaszkodzić. @Lilith92 wrzuciła ten wątek już jakiś czas temu, myślę, że jest pod stałą opieką lekarza.

Jakbyś przeczytała cały wątek, to byś wiedziała że pierwszy post jest z początku kwietnia i autorka brała progesteron. Teraz to już pewnie jest w okolicach 12tc ;)

@Lilith92 mam nadzieję, że u was wszystko super :)

Jakbyś przeczytała cały wątek, to byś wiedziała że pierwszy post jest z początku kwietnia i autorka brała progesteron. Teraz to już pewnie jest w okolicach 12tc ;)

@Lilith92 mam nadzieję, że u was wszystko super :)
Tak, jak na razie w porządku (odpukac). Obecnie 10t6d z usg, co mnie zaskoczyło, bo powinno być 10t2d. Dalej walczę z podwyższonym CRP i lekarz nie ma już pomysłu. Posiew wyszedł ok, ja czuje się bardzo dobrze. Tylko to CRP z tylu głowy.

reklama
Tak, jak na razie w porządku (odpukac). Obecnie 10t6d z usg, co mnie zaskoczyło, bo powinno być 10t2d. Dalej walczę z podwyższonym CRP i lekarz nie ma już pomysłu. Posiew wyszedł ok, ja czuje się bardzo dobrze. Tylko to CRP z tylu głowy.

Jak zęby i dziąsła? Nie puchną może? Od tego też może być crp podwyższone

Do góry