reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy możliwe że jestem w ciazy

Paulina 12345

Zaciekawiona BB
Cześć, jestem nowa na forum.
Potrzebuje chłodnej oceny sytuacji.
Bardzo chciała bym zajść w ciążę jednak w ostatnim okresie się nie staraliśmy z tz. Miałam dużo stresu że starszym i odpuscilismy.
Moje cykle trwają za zawyszaj 26 dni. 28 sierpnia rano obudziłam się z bólem głowy był to 24 dzień cyklu. Po skorzystania z toalety zaczął boleć mnie brzuch początkowo jak na okres ale tak się nasil że olał mnie pot zrobiło się słabo i uderzyłam się w głowę rozcinajac brodę. Ból ustal. Wylądowała na sorze. Czułam się jak chora. I zaczęłam krwawic myślę ok okres. 2 dni czułam się rozbita było mi gorąco. Ale myślę że to po szczepionce. Mój okres trwał 1 dzień i 1 dzień plamienie brązowe. 30 sierpnia wieczorem zaczęło kręcić mi się w głowie. 31 miałam mdłości plus zawroty było mi gorąco. 1, 2, 3, 4 września tak samo. Zaczyna się rano jest mi niedobrze do ok 14 później chce mi się spać lub boli mnie głowa. Zrobiłam 3 testy ciążowe na każdym po godzinie widziałam cień cienia. Wczoraj bhcg wykazała <0, 1 czyli ujemna.
Poza mdłości ami zwrotami zmęczeniem bolą mnie piersi z każdym dniem coraz bardziej.
Pojawił się ból brzucha od 2 dni.
Po odebraniu badań bhcg uznałam że może ten brzuch od owulacji mnie boli wysłałam męża po testy i są 2 grube krechy.
Ale dziś przeczytałam na forum że w ciąży też test lh jest pozytywny...
Dodam że po tej dziwnej 2 dni owej ala miesiączkę dziś to mój 9 dzień cyklu...
Do lekarza idę dopiero 24
Dodam że choruje na niedoczynność tarczycy leczenie się wyniki ok 1,5 tsh
Co Panie o tym myślą? Jestem zaniepokojona, mam już jedną ciążę za sobą i to są właśnie te objawy.
Czy gdyby doszło do implantacji tego 24 dnia cyklu to beta gcg może być jeszcze negatywna?
Proszę o komentarz

reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny mialyscie rację to nie ciąża... Ale w piątek od czwartku wieczora po olewa mnie brzuch testowałem lh i pozytywny w piątek grube krechy. I w piątek zdecydowaliśmy się spróbować z tz. Oczywiście był finał w sobotę rano kół mnie jajnik prawy i to konkretnie pół dnia potem przestał potem wieczorem znów. Dziś od rana boli mnie brzuch i plecy.
Powiedzcie kiedy najwcześniej może zacząć klocki po zaplodnieniu wiem że szanse mieliśmy 30 % ale jednak chyba się idealnie wpasowalismy...
reklama
Dziewczyny mialyscie rację to nie ciąża... Ale w piątek od czwartku wieczora po olewa mnie brzuch testowałem lh i pozytywny w piątek grube krechy. I w piątek zdecydowaliśmy się spróbować z tz. Oczywiście był finał w sobotę rano kół mnie jajnik prawy i to konkretnie pół dnia potem przestał potem wieczorem znów. Dziś od rana boli mnie brzuch i plecy.
Powiedzcie kiedy najwcześniej może zacząć klocki po zaplodnieniu wiem że szanse mieliśmy 30 % ale jednak chyba się idealnie wpasowalismy...

Rozwiązanie
Do góry